בראוניז שקדים
בראוניז שקדים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 152 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קרטון מוקצף ציפוי, סירופ שוקולד, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. נסו בראוניז שקדים, בראוניז שמחה שקדים, ו בראוניז שמחה שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה סירופ שוקולד ותמצית.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד.
יוצקים לתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר בסמוך למרכז יוצא נקי (בראוניז עשוי להיראות לח). מצננים על רשת.
לציפוי, בקערה חסינת מיקרוגל, ממיסים שוקולד צ ' יפס ו -1 כוס תוספת מוקצפת; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב. מקפלים פנימה תמצית וציפוי מוקצף שנותר.
מפזרים שקדים. אחסן במקרר.