בראוניז תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז תפוחים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 232 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו תפוחים, קינמון טחון, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: בראוניז תפוחים, עוגיות אגוז תפוחים, ו בראוניז תפוחים פאדג'י.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x9 אינץ צלחת אפייה.
בקערה גדולה, הכו יחד את החמאה המומסת, הסוכר והביצה עד רכות. מקפלים את התפוחים והאגוזים. בקערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, וקינמון. מערבבים את תערובת הקמח לתוך התערובת הרטובה עד רק מעורבב.
מורחים את הבלילה באופן שווה בתבנית אפייה מוכנה.
אופים 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.