בראוניז תרד
זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לך בצל, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בראוניז תרד, בראוניז שוקולד-תרד מטוגנים, ו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים תרד בסיר בינוני עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה. חום נמוך יותר כדי להתבשל לבשל עד תרד הוא צולע, על 3 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, מלח ואבקת אפייה. מערבבים ביצים, חלב וחמאה.
מערבבים בתרד, בצל וגבינת מוצרלה.
להעביר את התערובת לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש 30 עד 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לפני ההגשה.