בראוניס פאלם ביץ ' של מיידה
בראוניז פאלם ביץ ' של מיידה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 346 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תמצית vanillan, אגוזי מלך, אבקת אספרסו מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: בראוניס פאלם ביץ ' מעודכן, פאלם ביץ ' קריר, ו קוקטייל פיז פאלם ביץ.
הוראות
התאם מתלה תנור שליש למעלה מלמטה מחממים תנור ל 425 מעלות. קו 9x13x2 אינץ ' מחבת מתכת עם נייר אלומיניום או נייר קלף.ממיסים את החמאה בסיר כבד. כאשר כמעט נמס, להפחית את החום נמוך ולהוסיף שוקולד. מערבבים עד השוקולד הוא רך מאוד, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת שוקולד להמיס בחום שיורית של butter.In קערה של מערבל לעמוד, להכות את הביצים עם תמציות וניל ושקדים, מלח, אספרסו וסוכר במהירות גבוהה במשך 10 דקות. במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת השוקולד ומכים רק עד מעורב.
הסר את הקערה מן המיקסר ומערבבים את הקמח ואת האגוזים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 35 דקות, היפוך המחבת מלפנים לאחור פעם אחת כדי להבטיח אפילו אפייה (מיידה מכסה בראוניז שלה באופן רופף עם רדיד באמצע כדי למנוע שריפה, אבל אני לא). בסוף 35 דקות, העוגה תהיה קרום מוצק, אבל כאשר נבדק עם קיסם יופיע underbaked. קח אותם בכל מקרה.
הסר את המחבת מהתנור ולתת לעמוד עד מגניב. הפוך את הבראוניז על גבי גיליון עוגיות והסר את נייר הכסף. מכסים באורך של נייר שעווה וגליון עוגיות אחר..הפוך שוב. העוגה הזו מכוסה ומקוררת בצורה הטובה ביותר במשך כמה שעות או לילה לפני שהיא נחתכת לסורגים.