בראנץ 'BLTs עם צ' ילי וגבינה
בראנץ 'BLTs עם צ' ילי וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 849 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בייקון, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: פימיאנטו גבינה עם פנים פתוחות, BLTs עם גבינה כחולה-בופאלו איולי, ו גבינת שמנת עם צ'ילי.
הוראות
במחבת בגודל 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני, מבשלים בייקון עד חום ופריך, כ -15 דקות, הופכים פרוסות לפי הצורך.
לנקז בייקון על מגבות ולהשליך שומן.
על כל אחד 4 פרוסות לחם, להניח 2 פרוסות בייקון. מסדרים גבינה, צ ' ילי ועגבניות באופן שווה על בייקון; מפזרים קלות עם מלח. כסו כל ערמה עם פרוסת לחם נוספת.
בצלחת רחבה, רדודה, להכות ביצים עם חלב כדי להתמזג. על מחבת nonstick 12 אינץ 'או במחבת nonstick 12 אינץ' על חום בינוני גבוה, להמיס מחצית החמאה. בינתיים, אחד בכל פעם, להניח כריכים בתערובת ביצים; לתת לעמוד על 15 שניות בכל צד. להרים; לשים על מחבת, 2 כריכים בכל פעם.
כריכים חומים בכל צד, פונים לפי הצורך, כ -10 דקות. כאשר הם מבושלים, להעביר גיליון אפייה ולשמור חם בתנור 200.
מוסיפים את החמאה שנותרה למחבת ומבשלים את 2 הכריכים הנותרים. מניחים כריכים חמים על צלחות ומכניסים עלה חסה לצד כל אחד מהם.