בראנץ ' יום ראשון: לחמניות קינמון
בראנץ ' יום ראשון: לחמניות קינמון הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר חום, שמרי עלייה מהירה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בראנץ ' ראשון: לחמניות בייגלה, בראנץ ' ראשון: לחמניות קינמון, ו בראנץ ' יום ראשון: לחמניות פשוטות וחמאות מתחם.
הוראות
לטאטא את 3/4 כוס חלב חם, 6 כפות של חמאה מומסת, וביצים יחד.
במערבל עומד מצויד וו בצק, לערבב 4 כוסות של הקמח, הסוכר, שמרים, ו 1 1/4 כפיות מלח. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת חלב חמאה ומערבבים עד הבצק מגיע יחד, על 1 דקה. (אני בטוח שאתה יכול גם לעשות את זה ביד, ערבוב הבצק יחד בקערה ולאחר מכן ללוש ביד במשך 10 דקות במקום על ידי מכונה, אבל לא ניסיתי את זה בעצמי.)
הגדל את המהירות עד בינונית-נמוכה ללוש עד שהבצק חלק וגמיש, כ -10 דקות. אם, לאחר 5 דקות, יש צורך בקמח נוסף, מוסיפים את הקמח 1/4 כוס הנותרים, 1 כף בכל פעם, עד שהבצק מנקה את הצד של הקערה אבל נדבק לתחתית.
להפוך את הבצק על הדלפק נקי ללוש ביד כדי ליצור כדור חלק, עגול, על 1 דקה.
שים את הבצק בקערה משומנת קלות לעטוף בחוזקה עם ניילון נצמד.
בואו לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, 2 עד 2 1/2 שעות.
מערבבים את הסוכר החום, קינמון, ציפורן, וקורט של מלח יחד בקערה קטנה. להפוך את הבצק עלה על הדלפק מקומח קלות ולחץ אותו למלבן 12 על 16 אינץ'.
מברשת את הבצק עם 1 כף חמאה ומפזרים את תערובת הסוכר החום מעל, משאיר גבול 3/4 אינץ ' לאורך הקצה העליון. לחץ על המילוי כדי לגרום לו לדבוק בבצק כמיטב יכולתך.
מגלגלים את הבצק לתוך גליל הדוק וצובטים את התפר סגור. בעדינות למתוח את הגליל עד שהוא 18 אינץ ' ארוך יש קוטר אפילו. חותכים לתוך 12 לחמניות בגודל שווה-להשתמש סכין משונן או מגרד ספסל. מסדרים את הלחמניות חתוכות בצד למטה בתבנית אפיית מתכת 9 על 13 אינץ ' כי כבר משומן עם כף הנותרים של חמאה מומסת. לעטוף בחוזקה עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום חם עד רולס יש כמעט הוכפל בגודל והם נלחצו אחד נגד השני, 1 עד 1 1/2 שעות. (לאחר גלישת המנה, אתה יכול לקרר אותו עד 16 שעות. לפני האפייה בשלב 7, בואו לחמניות לשבת בטמפרטורת החדר עד שהם כמעט הוכפלו בגודל נלחצים אחד נגד השני, 1 עד 1 1/2 שעות; בבית הצונן שלי, זה לקח 2 שעות.)
אופים את עד לחמניות זהובות ונפוחות, 25 עד 30 דקות. (הלחמניות שלי סיימו לאחר 20 דקות, אולי בגלל שאני משתמש בתבנית מתכת כהה אפייה; לבדוק מוקדם.) להעיף את הלחמניות החוצה על מתלה תיל ולתת מגניב במשך 5 דקות.
לטאטא את גבינת שמנת הנותרים 3 כפות חלב (או חלב) יחד עד עבה וחלק. לנפות את הסוכר ' ממתקים על התערובת ולטפטף עד חלקה, על 30 שניות. הפוך את הלחמניות זקופות טפטוף זיגוג מעליהן.