בראנץ ' יום ראשון: סופגניות עוגת חמאה מזוגגות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל בראנץ ' יום ראשון: סופגניות חמאה מזוגגות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. והוא יספק כ 13 מנות. אם יש לך סוכר של ממתקים, שמן בוטנים, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-85 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו קערה אחת מייפל מזוגג סופגניות חמאה, בראנץ ' יום ראשון: עוגת אננס הפוכה, ו בראנץ ' יום ראשון: Yeasted Sugar Cake (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את חלב החמאה, ביצה, חלמונים, שמן זרעי ענבים או קנולה. לנפות 2 כוסות של הקמח לתוך קערה אחרת (או פשוט לשים אותו בקערה ו fluff אותו עם מקצף).
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הנותרים 1 3/4 כוסות קמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, מלח, גרידת לימון.
מערבבים על מהירות נמוכה לשלב.
מוסיפים את תערובת החמאה וממשיכים לערבב רק עד שהבצק מגיע יחד.
הסר את הקערה מן המיקסר ולהשתמש מרית בעדינות לקפל את 2 כוסות קמח לך להפריש. הבצק יהיה דביק מאוד.
להעביר את הבצק לגיליון 12 x 14 אינץ ' של שעווה או נייר קלף. שים גיליון נייר שני על גבי לגלגל את הבצק בין הנייר כדי 8 x 10 אינץ 'סגלגל 3/4 אינץ' עבה.
שים את הבצק, עדיין בין גיליונות הנייר, על תבנית אפייה להקפיא עד שהוא מוצק מספיק כדי לחתוך, על 30 דקות.
קח את הבצק מהמקפיא ולהסיר את הגיליון העליון של נייר. אבק את הבצק בקמח ולהחליף את הנייר. הפוך את הבצק והסר וזרוק את גיליון הנייר התחתון (שנמצא כעת למעלה). עכשיו הבצק משוחרר מן הנייר צריך להיות קל לחתוך.
קל מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול nonstick או לשפשף עם מגבת נייר טבול בשמן קנולה.
חותכים את הסופגניות באמצעות חותך עגול 3 אינץ מקורנן.
לגזור מרכזי 1-inch (השתמשתי בסכין, שכן אין לי חותך כי קטן; זה היה כאב בצוואר אבל יש את העבודה).
מעבירים את הסופגניות לתבנית האפייה המוכנה. לגלגל מחדש את השאריות ולחזור לעשות בסך הכל 13 סופגניות 13 חורים. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר לפחות 30 דקות או עד 1 יום. (אם עושים בצק קדימה, להביא אותו לטמפרטורת החדר לפני הטיגון. ניסיתי גם להקפיא את הבצק, עטוף בקלף, בשלב זה ולהפשיר לחלוטין לפני הטיגון; הסופגניות שהתקבלו היו מצוינות, אבל היה קשה מאוד לחטט את הבצק המפשיר מנייר הקלף. הייתי צריך להעביר את הסופגניות הקפואות לסדין אפייה משומן, מכוסה בניילון נצמד, והופשר במקרר.)
רק לפני הטיגון, להכין את הזיגוג על ידי לטאטא יחד את הסוכר של ממתקים ומים חמים 1/4 כוס; להשתמש בקערה רחבה מספיק כדי לטבול סופגנייה. הכינו צלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז הסופגניות וקערת הזיגוג מחכה ליד מתלה מעל תבנית אפייה (כדי לתפוס טיפות).
במחבת גדולה גבוהה צדדית או סיר רחב (אני משתמש בתנור ההולנדי 5 ליטר שלי), לחמם 2 סנטימטרים של שמן על להבה גבוהה בינונית עד שהוא רושם 375°f על מדחום ממתקים או טיגון. מטגנים את הסופגניות 3 בכל פעם עד חום זהוב, על 3 דקות בסך הכל, בזהירות להפוך אותם עם רחפן חוט או כף מחוררת באמצע. כיוונתי את החום כדי לשמור על הטמפרטורה בין 365 ל-375 כאשר הוא איים לטפס מעבר ל-38
השתמש skimmer שלך כדי להסיר את הסופגניות צלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז לשנייה ומיד לטבול צד אחד של כל סופגנייה לתוך זיגוג.
שים את הסופגניות, בצד זיגוג, על המדף; תן להגדיר עד זיגוג קובע, כ 3 דקות.
מטגנים חורי סופגנייה 1 דקה לכל אצווה.
ניקוז, זיגוג, ולתת להגדיר.
מגישים את הסופגניות והחורים חמים או בטמפרטורת החדר ביום שהם מטוגנים.