קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות13
ציון בריאות0
מגזין

בראנץ ' יום ראשון: סופגניות עוגת חמאה מזוגגות

בראנץ ' יום ראשון: סופגניות עוגת חמאה מזוגגות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל בראנץ ' יום ראשון: סופגניות חמאה מזוגגות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. והוא יספק כ 13 מנות. אם יש לך סוכר של ממתקים, שמן בוטנים, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-85 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו קערה אחת מייפל מזוגג סופגניות חמאה, בראנץ ' יום ראשון: עוגת אננס הפוכה, ו בראנץ ' יום ראשון: Yeasted Sugar Cake (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את חלב החמאה, ביצה, חלמונים, שמן זרעי ענבים או קנולה. לנפות 2 כוסות של הקמח לתוך קערה אחרת (או פשוט לשים אותו בקערה ו fluff אותו עם מקצף).
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הנותרים 1 3/4 כוסות קמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, מלח, גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים על מהירות נמוכה לשלב.
4
מוסיפים את תערובת החמאה וממשיכים לערבב רק עד שהבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
הסר את הקערה מן המיקסר ולהשתמש מרית בעדינות לקפל את 2 כוסות קמח לך להפריש. הבצק יהיה דביק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להעביר את הבצק לגיליון 12 x 14 אינץ ' של שעווה או נייר קלף. שים גיליון נייר שני על גבי לגלגל את הבצק בין הנייר כדי 8 x 10 אינץ 'סגלגל 3/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
שים את הבצק, עדיין בין גיליונות הנייר, על תבנית אפייה להקפיא עד שהוא מוצק מספיק כדי לחתוך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
קח את הבצק מהמקפיא ולהסיר את הגיליון העליון של נייר. אבק את הבצק בקמח ולהחליף את הנייר. הפוך את הבצק והסר וזרוק את גיליון הנייר התחתון (שנמצא כעת למעלה). עכשיו הבצק משוחרר מן הנייר צריך להיות קל לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
9
קל מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול nonstick או לשפשף עם מגבת נייר טבול בשמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
חותכים את הסופגניות באמצעות חותך עגול 3 אינץ מקורנן.
11
לגזור מרכזי 1-inch (השתמשתי בסכין, שכן אין לי חותך כי קטן; זה היה כאב בצוואר אבל יש את העבודה).
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
מעבירים את הסופגניות לתבנית האפייה המוכנה. לגלגל מחדש את השאריות ולחזור לעשות בסך הכל 13 סופגניות 13 חורים. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר לפחות 30 דקות או עד 1 יום. (אם עושים בצק קדימה, להביא אותו לטמפרטורת החדר לפני הטיגון. ניסיתי גם להקפיא את הבצק, עטוף בקלף, בשלב זה ולהפשיר לחלוטין לפני הטיגון; הסופגניות שהתקבלו היו מצוינות, אבל היה קשה מאוד לחטט את הבצק המפשיר מנייר הקלף. הייתי צריך להעביר את הסופגניות הקפואות לסדין אפייה משומן, מכוסה בניילון נצמד, והופשר במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
13
רק לפני הטיגון, להכין את הזיגוג על ידי לטאטא יחד את הסוכר של ממתקים ומים חמים 1/4 כוס; להשתמש בקערה רחבה מספיק כדי לטבול סופגנייה. הכינו צלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז הסופגניות וקערת הזיגוג מחכה ליד מתלה מעל תבנית אפייה (כדי לתפוס טיפות).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
במחבת גדולה גבוהה צדדית או סיר רחב (אני משתמש בתנור ההולנדי 5 ליטר שלי), לחמם 2 סנטימטרים של שמן על להבה גבוהה בינונית עד שהוא רושם 375°f על מדחום ממתקים או טיגון. מטגנים את הסופגניות 3 בכל פעם עד חום זהוב, על 3 דקות בסך הכל, בזהירות להפוך אותם עם רחפן חוט או כף מחוררת באמצע. כיוונתי את החום כדי לשמור על הטמפרטורה בין 365 ל-375 כאשר הוא איים לטפס מעבר ל-38
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
SkimmerSkimmer
15
השתמש skimmer שלך כדי להסיר את הסופגניות צלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז לשנייה ומיד לטבול צד אחד של כל סופגנייה לתוך זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
SkimmerSkimmer
16
שים את הסופגניות, בצד זיגוג, על המדף; תן להגדיר עד זיגוג קובע, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
17
מטגנים חורי סופגנייה 1 דקה לכל אצווה.
18
ניקוז, זיגוג, ולתת להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
19
מגישים את הסופגניות והחורים חמים או בטמפרטורת החדר ביום שהם מטוגנים.