תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל בראנץ ' יום ראשון: סופגניות חמאה מזוגגות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. והוא יספק כ 13 מנות. אם יש לך סוכר של ממתקים, שמן בוטנים, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-85 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו קערה אחת מייפל מזוגג סופגניות חמאה, בראנץ ' יום ראשון: עוגת אננס הפוכה, ו בראנץ ' יום ראשון: Yeasted Sugar Cake (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא יחד את חלב החמאה, ביצה, חלמונים, שמן זרעי ענבים או קנולה. לנפות 2 כוסות של הקמח לתוך קערה אחרת (או פשוט לשים אותו בקערה ו fluff אותו עם מקצף).
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הנותרים 1 3/4 כוסות קמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, מלח, גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כסף ללא נעליים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים על מהירות נמוכה לשלב.
4
מוסיפים את תערובת החמאה וממשיכים לערבב רק עד שהבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
הסר את הקערה מן המיקסר ולהשתמש מרית בעדינות לקפל את 2 כוסות קמח לך להפריש. הבצק יהיה דביק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להעביר את הבצק לגיליון 12 x 14 אינץ ' של שעווה או נייר קלף. שים גיליון נייר שני על גבי לגלגל את הבצק בין הנייר כדי 8 x 10 אינץ 'סגלגל 3/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
שים את הבצק, עדיין בין גיליונות הנייר, על תבנית אפייה להקפיא עד שהוא מוצק מספיק כדי לחתוך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
קח את הבצק מהמקפיא ולהסיר את הגיליון העליון של נייר. אבק את הבצק בקמח ולהחליף את הנייר. הפוך את הבצק והסר וזרוק את גיליון הנייר התחתון (שנמצא כעת למעלה). עכשיו הבצק משוחרר מן הנייר צריך להיות קל לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
קל מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול nonstick או לשפשף עם מגבת נייר טבול בשמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
10
חותכים את הסופגניות באמצעות חותך עגול 3 אינץ מקורנן.
11
לגזור מרכזי 1-inch (השתמשתי בסכין, שכן אין לי חותך כי קטן; זה היה כאב בצוואר אבל יש את העבודה).
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
12
מעבירים את הסופגניות לתבנית האפייה המוכנה. לגלגל מחדש את השאריות ולחזור לעשות בסך הכל 13 סופגניות 13 חורים. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר לפחות 30 דקות או עד 1 יום. (אם עושים בצק קדימה, להביא אותו לטמפרטורת החדר לפני הטיגון. ניסיתי גם להקפיא את הבצק, עטוף בקלף, בשלב זה ולהפשיר לחלוטין לפני הטיגון; הסופגניות שהתקבלו היו מצוינות, אבל היה קשה מאוד לחטט את הבצק המפשיר מנייר הקלף. הייתי צריך להעביר את הסופגניות הקפואות לסדין אפייה משומן, מכוסה בניילון נצמד, והופשר במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
13
רק לפני הטיגון, להכין את הזיגוג על ידי לטאטא יחד את הסוכר של ממתקים ומים חמים 1/4 כוס; להשתמש בקערה רחבה מספיק כדי לטבול סופגנייה. הכינו צלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז הסופגניות וקערת הזיגוג מחכה ליד מתלה מעל תבנית אפייה (כדי לתפוס טיפות).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
במחבת גדולה גבוהה צדדית או סיר רחב (אני משתמש בתנור ההולנדי 5 ליטר שלי), לחמם 2 סנטימטרים של שמן על להבה גבוהה בינונית עד שהוא רושם 375°f על מדחום ממתקים או טיגון. מטגנים את הסופגניות 3 בכל פעם עד חום זהוב, על 3 דקות בסך הכל, בזהירות להפוך אותם עם רחפן חוט או כף מחוררת באמצע. כיוונתי את החום כדי לשמור על הטמפרטורה בין 365 ל-375 כאשר הוא איים לטפס מעבר ל-38
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
Skimmer
15
השתמש skimmer שלך כדי להסיר את הסופגניות צלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז לשנייה ומיד לטבול צד אחד של כל סופגנייה לתוך זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
Skimmer
16
שים את הסופגניות, בצד זיגוג, על המדף; תן להגדיר עד זיגוג קובע, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
17
מטגנים חורי סופגנייה 1 דקה לכל אצווה.
18
ניקוז, זיגוג, ולתת להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
19
מגישים את הסופגניות והחורים חמים או בטמפרטורת החדר ביום שהם מטוגנים.