קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

בראנץ ' ראשון: PBRJ (חמאת בוטנים וריבה)

בראנץ ' ראשון: PBRJ (חמאת בוטנים וריבה)
בראנץ ' ראשון: PBRJ (חמאת בוטנים וריבה) נטול גלוטן,, וטבעוני תבלין. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לכם מיץ לימון, אבקת פקטין, ריבסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה, בראנץ ' ראשון: עוגת חמאת גואי סנט לואיס, ו בראנץ ' יום ראשון: פנקייק חמאה כתומה כוסמת.

הוראות

1
בקערה, לשלב את ריבס, 2 כוסות של סוכר, ומיץ לימון. מקררים את הלילה בתוך מיכל מכוסה היטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
למחרת, להביא את תערובת ריבס סוכר לרתיחה בסיר קטן. להפחית את החום ומבשלים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הסר מהחום.
4
בקערה קטנה, לשלב את הפקטין ואת הנותרים כפית סוכר למזג אותו על ידי הוספת כמויות קטנות של תערובת ריבס חם במהירות ערבוב אותו.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
פקטיןפקטין
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים את זה לשאר הריבס, מחזירים את הסיר לתנור ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
הסר מן החום ויוצקים לתוך מיכל נקי עם מכסה. לאחר התקרר, לסגור את המכסה ולאחסן במקרר עד 2 שבועות.