בראנץ ' ראשון: סנדלר אוכמניות
בראנץ ' ראשון: סנדלר אוכמניות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 710 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קצפת כדי לשרת, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: תבשיל בראנץ ' של יום ראשון, בראנץ ' ראשון: Zwiebelkuchen, ו ביצי בראנץ ' בימי ראשון.
הוראות
מחממים התנור ל 191°. בתבנית אפייה 9-by-13 אינץ', לזרוק את פירות יער עם 1/3 כוס סוכר 1/2 כפות קמח.
תן לעמוד בזמן שאתה עושה את הבצק.
בקערה, לטאטא את שאר החומרים יבשים יחד היטב.
חותכים את החמאה עד התערובת נראית כמו קמח תירס גס.
מוסיפים את הקרם ומערבבים קלות, עד שהמרכיבים היבשים רק רטובים. (ניתן להכין מראש את המרכיבים היבשים - אפילו כמה ימים מראש-ולשמור בקירור.
הוסף את השמנת כאשר אתה מוכן לאפות את הסנדלר.)
הפוך קציצות של הבצק, 2 1/2 אינץ 'רחב 1/2 אינץ' עבה. ניתן גם ללטף את הבצק בעובי 1/2 אינץ ' ולחתוך עם חותך עוגיות או סכין. מסדרים את הקציצות על גבי צלחת של פירות יער ואופים 35 עד 40 דקות, עד הביסקוויטים הם חומים ומיצי ברי בועה עבה.
מגישים חם עם כפית של יוגורט, שמנת, או קצפת.