בראנץ ' ראשון: עוגת חמאת גואי סנט לואיס
אם יש לך סירופ תירס, ביצה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת חמאה גואי סנט לואיס, עוגת חמאה גואי סנט לואיס, ו עוגת חמאה גואי סנט לואיס (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים שמרים על חלב חם. במיקסר עומד לנצח חמאה, סוכר ומלח יחד עד רכות. לאחר ששמרים החלו להוסיף את הבועה לתערובת החמאה יחד עם ביצה וקמח ומערבבים עד שהבצק מתחיל להתאחד ולהתרחק מצדדים של הקערה. מכסים במגבת ולתת לשבת עד הוכפל נפח-על 2 שעות.
להקציף יחד סירופ corm אור, מים ווניל עד בשילוב. במיקסר חמאה שמנת, סוכר ומלח עד אור ורך.
מוסיפים ביצה, קמח וסירופ תירס ומכים עד בשילוב.
מחממים תנור ל 177°. לחצו על העוגה לתבנית אפייה 9x13, ומנקדים עם ציפוי באמצעות מרית להחליק אם.
אופים עד חום זהוב ולהגדיר, כ -30 דקות.
מגישים זרועים סוכר קונדיטור עם כוס קפה חזק.