קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות15
מגזין

בראנץ ' ראשון: עוף וטמאלה שעועית שחורה

בראנץ ' ראשון: עוף וטמאלה שעועית שחורה
אם יש לכם אבקת אפייה, מלח כשר ופלפל קראק, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: בראנץ ' ראשון: פנקייק קמח תירס עם דבש, מלח ופלפל שחור סדוק, צ'יפוטלה בטטה, תרד וטמאלה שעועית שחורה, ו בישול איטי יום ראשון: מרק שעועית שחורה.

הוראות

1
משרים קליפות תירס במים קרים לפחות שעה, אבל לא יותר מאשר לילה. ירכיים עוף העונה עם מלח ופלפל, טפטוף עם שמן, וגריל עד לבשל מעל חום גבוה בינוני עד מבושל לחלוטין, על 15 דקות. אפשר לקרר, ואז לגרוס ירכיים עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
קליפות תירסקליפות תירס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מסננים שעועית שחורה ושוטפים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
מערבבים חצי מהשעועית עם העוף הגרוס, ולאחר מכן באמצעות מזלג או הידיים, מועכים את השעועית הנותרת ומשלבים עם תערובת עוף.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
מוסיפים כמון ועונה לפי הטעם עם מלח ופלפל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1
מערבבים מאסה קרינה, מלח, ואבקת אפייה עד בשילוב. לשלב שומן לתוך מרכיבים יבשים עם הידיים עד שאין גושים נראים לעין של שומן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
שומן חזירשומן חזיר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מוסיפים את מלאי העוף 1 כוס בכל פעם עד לקבלת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
כדי להרכיב tamales: לקחת שתי קליפות תירס ספוג ולחפוף אותם, חפתים בצד, כך שהסוף שנאסף של כל אחד פונה החוצה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
TamalesTamales
4
מניחים בצק כוס 1/2 במרכז קליפת תירס ושימוש באצבעות שלך, לחץ על הבצק למטה כך שהוא שטוח. כפית 1/4 כוס מילוי לאורך מרכז הבצק כך שיש בצק חשוף לאורך כל צד של טמלה.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מגלגלים את הטמל כך שהבצק מקיף את המילוי. מקפלים כל קצה מעל ולאחר מכן לעטוף עוד קליפת תירס סביב tamale ולקשור עם חוט מטבח כדי לאבטח אותו. חזור עם הבצק שנותר ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
ממלאים סיר עם מים ומניחים tamales בסל קיטור. מביאים לרתיחה בחום גבוה וטמלס אדים עד שהבצק מבושל ומושך בקלות מן העטיפה, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
גב שומן חזירגב שומן חזיר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.