בראנץ ' ראשון: שיבולת שועל עם תאנים דבש
בראנץ ' ראשון: שיבולת שועל עם תאנים דבש עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 3 . גשו לסופר וקנו חלב, מלח, דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בראנץ ' של יום ראשון: פנקייק שיבולת שועל של מריון קנינגהם, תאנים דבש עם גבינה, ו תאנים בגריל עם Mascarpone Honeyed.
הוראות
להביא 3 כוסות מים וחלב לרתיחה בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני. בינתיים, להמיס את החמאה במחבת על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את שיבולת השועל וטוסט, ערבוב כל הזמן, עד זהוב וריחני עם ניחוח דמוי חמאה, על 2 דקות.
מערבבים את שיבולת השועל הקלוי לתוך נוזל רותח, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים בעדינות עד התערובת מתעבה, על 20 דקות. מערבבים במלח וממשיכים להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד שיבולת השועל לספוג כמעט את כל הנוזל ואת שיבולת השועל הוא שמנת, על 10 דקות יותר.
תן שיבולת השועל לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.
בעוד שיבולת השועל עומדת, להפוך את הציפוי. להביא את התאנים, דבש, וניל, קינמון, ו 1 1/2 כפות מים לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית גבוהה. מבשלים עד הנוזל מפחית זיגוג, על 4 דקות.
מפזרים כל קערה של שיבולת שועל חמה עם כפית קטנה של סוכר חום, אם אתה רוצה, העליון עם תאנים דבש לפני ההגשה.