קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות8
מגזין

בראנץ ' של יום ראשון: פנקייק שיבולת שועל של מריון קנינגהם

בראנץ ' של יום ראשון: פנקייק שיבולת שועל של מריון קנינגהם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל בראנץ ' יום ראשון: לביבות שיבולת השועל של מריון קנינגהם. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מגולגל מיושן, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בראנץ ' ראשון: פנקייק אפרסק, בראנץ ' יום ראשון: פנקייק תפוח, ו בראנץ ' יום ראשון: פנקייק חמאה כתומה כוסמת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חלב חמאה ושיבולת שועל יחד בקערה קטנה. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות, ועד ללילה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לאחר שיבולת שועל ספוג, לשים ביצה בקערת ערבוב גדולה להכות במרץ עם כף עץ עד אחיד בצבע ועקביות, על דקה אחת. הכה בסוכר חום עד הומוגנית. מערבבים היטב בשני הקמחים, סודה לשתיה, מלח, חמאה, תערובת חלב שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מחממים מחבת או מחבת על חום בינוני עד טיפת מים רוקדת על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים 1/2 כפית חמאה ומתפשטים על פני השטח במגבת נייר (לא צריכה להיות חמאה גלויה). זרוק הבלילה על מחבת ידי כוסות רבעון קטנות. כאשר בועות נוצרות על משטח גלם של פנקייק ולהתחיל להתפוצץ (זה עשוי לקחת 90 שניות עד 3 דקות, בהתאם עובי/גודל של מחבת ומבער שלך), להשתמש מרית דקה כדי לבדוק כי החלק התחתון הוא השחמה קלות להעיף. מבשלים עד הצד השני הוא השחמה קלות פנקייק מבושלים דרך, כ 90 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
מגישים מיד, ללא עיטור או מלווה בסירופ מייפל או רסק תפוחים חמים אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם