בראנץ ' של יום ראשון: פנקייק שיבולת שועל של מריון קנינגהם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל בראנץ ' יום ראשון: לביבות שיבולת השועל של מריון קנינגהם. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מגולגל מיושן, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בראנץ ' ראשון: פנקייק אפרסק, בראנץ ' יום ראשון: פנקייק תפוח, ו בראנץ ' יום ראשון: פנקייק חמאה כתומה כוסמת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב חמאה ושיבולת שועל יחד בקערה קטנה. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות, ועד ללילה.
לאחר שיבולת שועל ספוג, לשים ביצה בקערת ערבוב גדולה להכות במרץ עם כף עץ עד אחיד בצבע ועקביות, על דקה אחת. הכה בסוכר חום עד הומוגנית. מערבבים היטב בשני הקמחים, סודה לשתיה, מלח, חמאה, תערובת חלב שיבולת שועל.
מחממים מחבת או מחבת על חום בינוני עד טיפת מים רוקדת על פני השטח.
מוסיפים 1/2 כפית חמאה ומתפשטים על פני השטח במגבת נייר (לא צריכה להיות חמאה גלויה). זרוק הבלילה על מחבת ידי כוסות רבעון קטנות. כאשר בועות נוצרות על משטח גלם של פנקייק ולהתחיל להתפוצץ (זה עשוי לקחת 90 שניות עד 3 דקות, בהתאם עובי/גודל של מחבת ומבער שלך), להשתמש מרית דקה כדי לבדוק כי החלק התחתון הוא השחמה קלות להעיף. מבשלים עד הצד השני הוא השחמה קלות פנקייק מבושלים דרך, כ 90 שניות יותר.
מגישים מיד, ללא עיטור או מלווה בסירופ מייפל או רסק תפוחים חמים אם תרצה.