קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

ברבדוס תפוחי אדמה-מתוק זה

ברבדוס תפוחי אדמה-מתוק זה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: קוקטייל ברבדוס, ברבדוס סנאפר, ו לחם ברבדוס.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לעטוף את תפוחי האדמה המתוקים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
2
הסר את נייר הכסף, לחכות עד תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' עבה סיבובים . מעיל 9 על ידי 13 אינץ ovenproof תבנית אפייה (רצוי זכוכית) עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
שימו את פרוסות תפוחי האדמה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מערבבים את שאר החומרים בקערה קטנה ומטפטף על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים עד בקושי מכרז, על 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
6
הסר את נייר הכסף ואופה את תפוחי האדמה במשך 10 עד 15 דקות נוספות, או עד ציפוי מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום