ברבדוס תפוחי אדמה-מתוק זה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: קוקטייל ברבדוס, ברבדוס סנאפר, ו לחם ברבדוס.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לעטוף את תפוחי האדמה המתוקים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
הסר את נייר הכסף, לחכות עד תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' עבה סיבובים . מעיל 9 על ידי 13 אינץ ovenproof תבנית אפייה (רצוי זכוכית) עם שמן צמחי.
שימו את פרוסות תפוחי האדמה במחבת.
מערבבים את שאר החומרים בקערה קטנה ומטפטף על תפוחי האדמה.
מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים עד בקושי מכרז, על 15 עד 20 דקות.
הסר את נייר הכסף ואופה את תפוחי האדמה במשך 10 עד 15 דקות נוספות, או עד ציפוי מתחיל חום.