ברביקיו בישול איטי-כריכים בשר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריכי ברביקיו ביריים איטיים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, אבקת שום, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי בשר ברביקיו איטיים, כריכי בשר בקר ובישול איטי וכריכי ברביקיו חזיר, ו כריכי בשר צלוי עם בישולים איטיים מעושנים.
הוראות
שלב 1 כף סוכר חום ופלפל; לשפשף על שני הצדדים של סטייקים.
שלב 1/4 כוס סוכר חום, בצל, ואת 9 המרכיבים הבאים (בצל דרך מלח) בבישול איטי חשמלי.
מוסיפים סטייקים, הופכים למעיל. מכסים עם מכסה; מבשלים על הגדרת חום גבוהה במשך 1 שעה. להפחית את הגדרת החום נמוך; לבשל במשך 7 שעות.
הסר סטייקים; רוטב רזרבי. לגרוס סטייקים עם 2 מזלגות. להחזיר סטייק מגורר לבישול; מערבבים לתוך רוטב. כפית 1/2 תערובת סטייק כוס על החצי התחתון של כל גליל; העליון עם בצל וחמוצים,אם תרצה. כיסוי עם צמרות של לחמניות.