ברביקיו-כריכי בשר
צריך מנה עיקרית ללא חלב? כריכי בשר על האש יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם רוטב ברביקיו בבקבוק, צלי צ'אק עצמות, לחמניות המבורגר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כריכי בשר צלויים, כריכי בשר צלויים, ו כריכי בשר צלויים.
הוראות
לקצץ שומן מבשר, לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מניחים בשר בקר בבישול איטי חשמלי; מערבבים בצל ורוטב ברביקיו. מכסים עם מכסה; מבשלים על הגדרת חום נמוך במשך 8 שעות.
הסר בשר ובצל מ מבשל איטי עם כפית מחוררת. תערובת בשר גורס עם 2 מזלגות; להפריש.
מערבבים עמילן תירס ומים, ומוסיפים תערובת קורנפלור לתערובת רוטב ברביקיו בבישול איטי, ערבוב טוב. מכסים עם מכסה, ומבשלים על הגדרת חום גבוהה במשך 1 דקה. להחזיר את תערובת הבשר הגרוס לבישול איטי; לכסות ולבשל 10 דקות.
הערה: אתה יכול להקפיא את תערובת ברביקיו-בשר במיכל אטום עד 3 חודשים.