ברביקיו-מחווני חזיר
נסו מחווני בקר צלויים, חזיר צלוי, ו חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים ולשפשף את כל הבשר.
מניחים חזיר על צלחת גדולה, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר במשך 8 שעות או לילה.
מערבבים את כל החומרים בבישול איטי, מניחים חזיר על גבי ומבשלים על גבוה במשך 5 1/2 שעות, עד שהבשר רך וניתן לגרוס בקלות עם מזלג.
הפוך בצל כבוש: מערבבים סוכר ומלח לחומץ עד מומס; מערבבים בצל. מכסים ומקררים במשך 2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם.
הסר 2 כוסות רוטב. לגרוס בשר. מערבבים חזיר בחזרה לתוך סיר איטי, לכסות ולבשל במשך 15 דקות.
כדי לשרת, לפצל לחמניות, העליון עם בשר בצל כבוש.
מגישים, עובר רוטב שמור בנפרד.
מרכיבים
1חתיכות טופי הית' בר
1 ג'לפנו טרי שלם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש12 כפיות אבקת שום
1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש24smalls
לחמניות ארוחת ערב1אוראו ממולאים כפולים
1 שקית תרד טרי שטוף מראש12 כפיות אבקת שום
חרדל יבש12 כפיות אבקת שום
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1
פלפל ירוק, זרע וקצוץ1אוראו ממולאים כפולים
חרדל יבש12 כפיות אבקת שום
כָּתֵף2
בצל, קצוץ1אוראו ממולאים כפולים
אורגנו מיובש12 כפיות אבקת שום
נוזל-אונקיות מים טריים2קילוגרם
כתף חזיר צלוי1
בצל אדום, פרוס דק1אוראו ממולאים כפולים
מלח, לציפוי זכוכית20שרימפס וורידים
מלח ופלפל12 כפיות אבקת שום
מיץ לימון, אופציונלי170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
חומץ לבן3חתיכות טופי הית' בר
רוטב ווסטרשייר