ברביקיו-מחווני חזיר
נסו מחווני בקר צלויים, חזיר צלוי, ו חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים ולשפשף את כל הבשר.
מניחים חזיר על צלחת גדולה, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר במשך 8 שעות או לילה.
מערבבים את כל החומרים בבישול איטי, מניחים חזיר על גבי ומבשלים על גבוה במשך 5 1/2 שעות, עד שהבשר רך וניתן לגרוס בקלות עם מזלג.
הפוך בצל כבוש: מערבבים סוכר ומלח לחומץ עד מומס; מערבבים בצל. מכסים ומקררים במשך 2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם.
הסר 2 כוסות רוטב. לגרוס בשר. מערבבים חזיר בחזרה לתוך סיר איטי, לכסות ולבשל במשך 15 דקות.
כדי לשרת, לפצל לחמניות, העליון עם בשר בצל כבוש.
מגישים, עובר רוטב שמור בנפרד.