ברביקיו סטייק עין-אתה לא תאמין!
ברביקיו סטייק עין-אתה לא תאמין! יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1592 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 77g של שומן כל אחד. . אם יש לכם בייקון, פלפל טחון, סטייק עין צלעות בקר משובש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו קציץ בשר ברביקיו הטוב ביותר, כדורי בשר ברביקיו, ו בוריטוס שעועית ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
ניקוד סטייקים משני הצדדים בדפוס יהלום באמצעות סכין חדה. אגרוף האזורים השמנים עם קצה הסכין.
מפזרים ציפוי דק של אבקת שום על שני הצדדים של הסטייקים, ואז מפזרים מלח ופלפל. לשפשף כדי לקבל את התיבול לתוך כל הציונים.
מניחים סטייקים בצלחת רדודה, ושופכים עליהם את הקולה. מכסים, ומשרים במקרר במשך 4 שעות, הופכים סטייקים בכל שעה בערך. במהלך השעה האחרונה, מעיל את הסטייקים עם שכבה דקה של רוטב ברביקיו.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה.
משמן קלות את משטח הצלייה.
מניחים סטייקים על הגריל על אש גבוהה, ומבשלים עד כמעט שרוף בכל צד, על 4 דקות לכל צד. הפחת את חום הגריל לרמה בינונית-נמוכה, או הזז סטייקים לחלק קריר יותר, והנח עליהם את רצועות הבייקון. מכסים, ומבשלים לאט במשך 10 דקות לכל צד.
מורחים שכבה דקה של רוטב ברביקיו על הסטייקים במהלך הדקות האחרונות של בישול, ומאפשרים לו לבשל עד יבש עבור אפקט מזוגג.