ברביקיו סלמון טריאקי מייפל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים יפניים,אז נסו ברביקיו סלמון טריאקי מייפל. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.88 דולר למנה. 57 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם בצל, שום, פילה סלמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -20 דקות. זה עובד טוב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 98%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: מייפל ברביקיו-סלמון מזוגג, פילה סלמון טריאקי מייפל, ו טריאקי סלמון כתום-מייפל.
הוראות
בשקית גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את מיץ התפוחים, סירופ המייפל, רוטב הסויה, הבצל והשום.
מוציאים 1/2 כוס מהתערובת ומניחים בצד בקערה נפרדת לצלייה.
מניחים את פילה הסלמון בשקית ואוטמים. מקררים, הופכים מדי פעם למשך 3 שעות למרינדה.
מחממים גריל לחום גבוה. משמנים קלות את הסורג.
מניחים פילה דגים על הגריל וזורקים את השקית עם המרינדה. גריל במשך 5 עד 10 דקות לכל צד בהתאם לעובי, צולה מדי פעם עם המרינדה השמורה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה 5 עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![שרדונה 5]()
שרדונה 5
שרדונה ידידותית מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, שמץ של קרם וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת להשאיר את האדמה במצב טוב יותר למשנהודור.