ברביקיו-פשטידת עוף
ברביקיו - עוף פשטידה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרגרינה, בצל, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. נסו פשטידת חזיר צלויה, פשטידת עוף, ו פשטידת עוף (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס מרגרינה במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, פלפלים ושום, ומטוגנים 5 דקות. מערבבים בכמון וכוסברה, ומבשלים 2 דקות. מערבבים בחומץ, גירוד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים את העוף ואת 4 המרכיבים הבאים (עוף דרך מרק), ומבשלים 15 דקות או עד עבה, ערבוב מדי פעם. תערובת עוף כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
פרוס בצק לחם תירס, המפריד לרצועות.
מניחים רצועות בצורת סריג על תערובת עוף.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד חום זהוב; לתת לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.