קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

ברביקיו: צלעות וייטנאמיות בטעם דובדבן מעושן

ברביקיו: צלעות וייטנאמיות בטעם דובדבן מעושן
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך רוטב סויה, גרידת ליים, דבק תמרינדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: צלעות חזיר מעושנות בייבי גב, צלעות חזיר בטעם דובדבן-ברביקיו, ו צלעות חזיר מעושנות עם רוטב אספרסו ברביקיו.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים יחד רוטב דגים, מיץ תפוזים, כוס כוס כוסברה 1/4, סוכר חום, רוטב סויה, חומץ, ממרח תמרינדי, גרידת ליים, מיץ ליים, שום וג ' ינג ' ר כדי להפוך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
כָּתֵףכָּתֵף
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים צלעות בשקית פלסטיק גדולה במיוחד resealable ויוצקים במרינדה. לאטום את התיק ולזרוק לצלעות מעיל לחלוטין עם מרינדה. להשרות במקרר לילה עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
הסר צלעות מהמקרר בעת הכנת המעשן או הגריל. אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר העץ הוא הצית וייצור עשן, מניחים את הצלעות במעשן או גריל בצד בשר למעלה, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
יוצקים מרינדה שמורה לסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה ומרתיחים בעדינות במשך 1-2 דקות, ואז להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
צלעות עשן עד שיש להם עיקול קל כאשר הרים מקצה אחד, על 5-6 שעות לצלעות חילוף, צוף עם מרינדה כל שעה לאחר 2 שעות של עישון.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
הסר צלעות ממעשן, מברשת בצד בשר עם המרינדה הנותרים ואז גריל בצד בשר למטה על גריל חם או מקום בצד בשר ברוילר מחומם-עד רוטב caramelizes קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
תן לצלעות להתקרר במשך 5 עד 10 דקות, מקשטים עם כוסברה טרייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)