ברביקיו: צלעות וייטנאמיות בטעם דובדבן מעושן
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך רוטב סויה, גרידת ליים, דבק תמרינדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: צלעות חזיר מעושנות בייבי גב, צלעות חזיר בטעם דובדבן-ברביקיו, ו צלעות חזיר מעושנות עם רוטב אספרסו ברביקיו.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים יחד רוטב דגים, מיץ תפוזים, כוס כוס כוסברה 1/4, סוכר חום, רוטב סויה, חומץ, ממרח תמרינדי, גרידת ליים, מיץ ליים, שום וג ' ינג ' ר כדי להפוך את המרינדה.
מניחים צלעות בשקית פלסטיק גדולה במיוחד resealable ויוצקים במרינדה. לאטום את התיק ולזרוק לצלעות מעיל לחלוטין עם מרינדה. להשרות במקרר לילה עד 24 שעות.
הסר צלעות מהמקרר בעת הכנת המעשן או הגריל. אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר העץ הוא הצית וייצור עשן, מניחים את הצלעות במעשן או גריל בצד בשר למעלה, הזמנת מרינדה.
יוצקים מרינדה שמורה לסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה ומרתיחים בעדינות במשך 1-2 דקות, ואז להסיר מהחום.
צלעות עשן עד שיש להם עיקול קל כאשר הרים מקצה אחד, על 5-6 שעות לצלעות חילוף, צוף עם מרינדה כל שעה לאחר 2 שעות של עישון.
הסר צלעות ממעשן, מברשת בצד בשר עם המרינדה הנותרים ואז גריל בצד בשר למטה על גריל חם או מקום בצד בשר ברוילר מחומם-עד רוטב caramelizes קלות.
תן לצלעות להתקרר במשך 5 עד 10 דקות, מקשטים עם כוסברה טרייה ומגישים.