ברביקיו שפשף בשר חזיר עם צימוקים-חרדל Chutney
חזיר ברביקיו שפשף ירך עם צימוקים-חרדל Chutney הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך צימוקים זהובים, allspice הקרקע, ירך חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloin עם רוטב ברביקיו חרדל, בשר חזיר משופשף בגריל מותן, ו חרדל-שפשף חזיר עם רוטב אוכמניות-חרדל וצ'יפס בתנור מתובל.
הוראות
כדי להכין צ ' אטני, שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, 2 כפיות ג ' ינג ' ר טרי, ושום; לטגן 4 דקות. מערבבים במיץ הבא 6 מרכיבים (דרך 1/2 כפית כמון); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג כמעט.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות. מערבבים בג ' לי, חרדל, ו 1/4 כפית מלח. כפית לתוך קערה; כיסוי וצינה.
כדי להכין חזיר, לשלב סוכר 8 מרכיבים הבאים (דרך פלפל אדום); לשפשף מעל חזיר.
מניחים חזיר על מתלה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 20 דקות או עד מדחום בשר רושם 160 (מעט ורוד).