חזיר ברביקיו שפשף ירך עם צימוקים-חרדל Chutney הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך צימוקים זהובים, allspice הקרקע, ירך חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloin עם רוטב ברביקיו חרדל, בשר חזיר משופשף בגריל מותן, ו חרדל-שפשף חזיר עם רוטב אוכמניות-חרדל וצ'יפס בתנור מתובל.
הוראות
1
כדי להכין צ ' אטני, שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל, 2 כפיות ג ' ינג ' ר טרי, ושום; לטגן 4 דקות. מערבבים במיץ הבא 6 מרכיבים (דרך 1/2 כפית כמון); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג כמעט.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טרי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות. מערבבים בג ' לי, חרדל, ו 1/4 כפית מלח. כפית לתוך קערה; כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
כדי להכין חזיר, לשלב סוכר 8 מרכיבים הבאים (דרך פלפל אדום); לשפשף מעל חזיר.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מניחים חזיר על מתלה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 20 דקות או עד מדחום בשר רושם 160 (מעט ורוד).