ברד ריבס
אם יש לכם כ -50 דקות במטבח, "רוּבּר סְלוּש" עשוי להיות מתכון מצוין ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, לצמחוניות אובו-לקטואיטיביות וטבעוניות שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 161 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . תמורת 53 סנט למנה , תקבלו קינוח ל-10 מנות. זה יהיה להיט באירוע יום האם שלכם. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם מים, סודה לימון-ליים, תרכיז לימונדה ורודה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 0% , וזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). עוגת גבינה שברה עם קומפוט ריבס ופיסטוקים מסוכרים , כיסי ריבס פריכים ופאי קרם ריבס טעים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר, ערבבו את הריבס, המים והסוכר; הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש; כסו את הסיר ובשלו על אש קטנה במשך 5 דקות או עד שהריבס רך. קררו במשך כ-30 דקות.
במעבד מזון או בלנדר, טוחנים את התערובת, חצי בכל פעם. מוסיפים מיץ תפוחים ותרכיז לימונדה.
יוצקים לכלי מקפיא; מכסים ומקפיאים עד שהתערובת יציבה.
יש להניח בטמפרטורת החדר למשך 45 דקות לפני ההגשה.
להגשה אישית, יש להכניס שליש כוס לכוס ולמלא בסודה. להגשה לקבוצה, יש להניח את כל התערובת בכד גדול או קערת פונץ'; להוסיף סודה ולערבב.