קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

ברווז ביגארד

ברווז ביגארד
ברווז Bigarade יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא מיץ תפוזים, תפוזים, חומץ שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברווז Bigarade, טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, ו ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים).

הוראות

1
הסר את שדי הברווז מהמקרר, מלח אותם היטב, ולהניח אותם בצד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מחבת צובעת את שדי הברווז. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. כאשר השדיים מבושלים, לשים אותם בצד העור על קרש חיתוך ולתת להם לנוח, משובצים בנייר אלומיניום, בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
כדי להפוך את הרוטב, לשפוך את כל אבל על 2 כפות של השומן מהמחבת ומניחים את המחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים את הקמח לתוך המחבת ומערבבים לשלב ולעשות רביכה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
תן לו לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 4 עד 5 דקות, עד שזה צבע של קפה עם שמנת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
מוסיפים קמצוץ מלח ומערבבים לשלב, ולאחר מכן מערבבים לאט את המניה, מיץ תפוזים, ליקר וחומץ. הכל ניתז בהתחלה, אבל זה יירגע.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
(מקרטון)(מקרטון)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
להוסיף כל מיצים שהצטברו מן הברווז לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
8
תן לזה להרתיח עד שהוא קצת יותר דק מאשר עקביות של רוטב חג ההודיה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
9
מוסיפים את הסוכר, ואז לטעום ולהתאים עם מלח. אם אתה רוצה רוטב מעודן יותר, לשפוך אותו דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
לשרת, לחתוך את השדיים. כפית קצת רוטב על כל צלחת העליון עם פרוסות השד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מקשטים עם גרידת תפוז ופרוסות תפוז.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
12
Reprinted with permission from Duck, Duck, Goose: Recipes and Techniques for Cooking Duck and Geese, both Wild and Articulated by Hank Shaw. זכויות יוצרים © 2013 by Hank Shaw; photographs copyright © 2013 by Holly A. Heyser. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.האנק שו הוא מחבר הספר Hunt, Gete, Cook and the blog Hunter Angler Gardener Cook, אשר זכה בפרס ג ' יימס בירד לבלוג הטוב ביותר ב-2013 ובפרס בלוג המזון הטוב ביותר ב-IACP ב-2010 וב-201
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
13
שו הופיע בערוץ הקניות ביזארי פודס (Bizarre Foods) ועבודתו הופיעה ב-Food & Wine, Organic Gardening, Field & Stream וב-The Art Of Eating, כמו גם במגזינים לציד ושימור כגון Delta Waterfowl, California Waterfowl Magazine, ו-Pheasants Forever. הוא גר בסקרמנטו, קליפורניה. למידע נוסף ב-www.honest-food.net.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)