קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

ברווז בנוסח פקין

ברווז בנוסח פקין
ברווז פקין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 2017 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 180 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט טחון, דבש, ברווז ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברווז בנוסח פקין, ברווז בנוסח פקין, ו ברווז בנוסח פקין.

הוראות

1
יש לשטוף את הברווז מבפנים ומבחוץ, ולייבש אותו.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2
חותכים את הזנב ולהשליך. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, פלפל לבן וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מפזרים כפית אחת של התערובת לתוך חלל הברווז. מערבבים כף אחת של רוטב הסויה לתוך תערובת התבלינים הנותרת ולשפשף באופן שווה על כל החלק החיצוני של הציפור.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ברווז שלםברווז שלם
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
חותכים את אחד הבצלים הירוקים לחצי ומוכנסים לתוך החלל. מכסים ומקררים את הציפור לפחות 2 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
5
מניחים חזה ברווז בצד על מדף בווק גדול מספיק או סיר ואדים במשך שעה הוספת קצת יותר מים, במידת הצורך, כפי שהוא מתאדה. הרם ברווז עם שתי כפות גדולות, ולנקז מיצים ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים את השד ברווז בצד במחבת צלייה ועור זין בכל רחבי באמצעות מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
צלוי במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש. בעוד הברווז הוא צלייה, לערבב יחד את הנותרים 2 כפות של רוטב סויה ודבש. לאחר 30 דקות, מברשת את תערובת הדבש על הברווז ולהחזיר אותו לתנור. הפעל את החום עד 500 מעלות F (260 מעלות C). צלי במשך 5 דקות, או עד העור משחימים בעושר. אל תאפשר את העור char.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הכן את רוטב הברווז על ידי ערבוב ריבת השזיף עם הסוכר, חומץ וצ ' אטני בקערה קטנה. קוצצים את הבצלים הירוקים הנותרים ומניחים אותם לקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מניחים ברווז שלם על מגש ומקשטים עם פרוסות תפוז ופטרוזיליה טרייה. השתמש ברוטב שזיף ובצל לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
רוטב שזיפיםרוטב שזיפים
ברווז שלםברווז שלם
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Indaba Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
קיווי ארומטי וניואנסים מלון על האף. שפע של מלון טרופי טעים וטעמי הדר. כבד משקלאמצע החיך עם גימור ארוך כי יש מגע של תבלין.זוג עם: מוצרלה טרי, שרימפס ברביקיו, פסטות קלות, סנאפר אדום, כופתאות, סאטה עוף או סלט ירוק מעורב.