קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

ברווז בסגנון איטלקי

ברווז בסגנון איטלקי
ברווז בסגנון איטלקי לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 625 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו קמח, בצל, תערובת רוטב ספגטי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ברווז ברוסט בסגנון יפני, ברווז מדומה בסגנון סיני עם אטריות, ו מחווני קונפי ברווז, בסגנון באנה-מי.

הוראות

1
בסיר גדול מטגנים בצל ופטריות ב -2 כפות חמאה עד שהם רכים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, גבינת הפרמזן, 1/4 כוס תערובת פטרוזיליה ורוטב ספגטי. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת רוטב ספגטיתערובת רוטב ספגטי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, מלח הבצל ומלח השום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מוסיפים ברווז, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי במחבת גדולה, ברווז חום משני הצדדים בחמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים ב -13 אינץ ' ללא שומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם תערובת עגבניות; מפזרים גבינות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 מעלות צלזיוס למשך 28-32 דקות או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור מדיום, מדחום בשר צריך לקרוא 165 מעלות צלזיוס; עשוי היטב 180 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מפזרים פטרוזיליה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
7
מגישים עם פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הברון ריקאסולי סניפרימו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 90 דולר לבקבוק.
ברון ריקאסולי סניפרימו קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון
ברון ריקאסולי סניפרימו קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון