ברווז בסגנון איטלקי
ברווז בסגנון איטלקי לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 625 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו קמח, בצל, תערובת רוטב ספגטי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ברווז ברוסט בסגנון יפני, ברווז מדומה בסגנון סיני עם אטריות, ו מחווני קונפי ברווז, בסגנון באנה-מי.
הוראות
בסיר גדול מטגנים בצל ופטריות ב -2 כפות חמאה עד שהם רכים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, גבינת הפרמזן, 1/4 כוס תערובת פטרוזיליה ורוטב ספגטי. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, מלח הבצל ומלח השום.
מוסיפים ברווז, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי במחבת גדולה, ברווז חום משני הצדדים בחמאה שנותרה.
מניחים ב -13 אינץ ' ללא שומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם תערובת עגבניות; מפזרים גבינות.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 מעלות צלזיוס למשך 28-32 דקות או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור מדיום, מדחום בשר צריך לקרוא 165 מעלות צלזיוס; עשוי היטב 180 מעלות צלזיוס).
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הברון ריקאסולי סניפרימו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 90 דולר לבקבוק.
![ברון ריקאסולי סניפרימו קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון]()
ברון ריקאסולי סניפרימו קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון