קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

ברווז בתפוזים

ברווז בתפוזים
גשו לסופר וקנו קורנית, תפוזי טבור, גבעול סלרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 99%. מתכונים דומים: Duck a L ' Orange, ברווז בתפוזים, ו Duck a L ' Orange.

הוראות

1
הגדר giblets מברווז בצד; כבד מילואים עבורשימוש אחר. לקצץ את העור משני הפתחיםשל החלל; להפריש טיוח.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
ברווז שלםברווז שלם
2
חתיכות ירך-רגל לחתוך את הברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
3
לחתוך כנפיים משדיים. חזה מגופה עבור2 שדיים ללא עצמות. לקצץ את קצות הכנפיים וflats; להפריש.
4
חותכים פגר לרבעים.כיסוי ורגליים צמרמורת, חזה, חתיכות כנף.
5
חום שמורות ברווז עור כבד גדולמעלה חום בינוני. לבשל, ערבוב, untilabout 2 כפות שומן הוא שניתנו; להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
6
הוסף קרביים, טיפים כנפיים ודירות, מסרטנים, בצל, ורידים טימין. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים סלרי, גזר, פלפל ומים 6 כוסות. מביאים להרתיח על חום גבוה, ברפרוף כל foamthat עולה על פני השטח. להפחית חום tomedium; מרתיח ברווז מניות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ברווז שלםברווז שלם
8
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לחתוך allpeel ו pith לבן מ 1 כתום; להגדיר peelaside. עובד על קערה בינונית, cutbetween ממברנות לשחרר segmentsinto קערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
הוסף קליפת תפוזמניה thosimmering. מיץ שנותר 2 אורנג ' ס ולהניח מיץ בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
10
מסננים מלאי דרך מסננת בסדר רתכדי קערה בינונית (אתה צריך about2 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
העברת קליפת תפוז לעבודה פני שטח; להשליך מוצקים הנותרים מסננת.פרוסה לקלף לרצועות דקות( להסיר תמרהלבןלמראה מעודן יותר, אם תרצה); סט aside.DO קדימה: המניה יכולה להתבצע 1 יום קדימה.מכסים ומצננים מלאי לקלף בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
חתיכות ברווז זין בכל רחבי עם סכין חדה. מתבלים במלח ופלפל. מארגנת אותם בשכבה אחת במחבת כבדה גדולה (שימוש 2 אם יש צורך), צד העור למטה, ואת חום בינוני cookover, מדי פעם לשפוך מ מחבת לתוך קערה חסינת חום, untilskin הוא חום זהוב עמוק, 18-20 דקות.(כיסוי ושומן צונן; שמור לבישול פוטאטואסאו אורז מוקפץ.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ברווז שלםברווז שלם
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
הפוך חתיכות ברווז. לבשל את השדיים, את העור למעלה, עד קריאה מיידית thermometerinserted אופקית לתוך החלק העבה ביותר של השד רושם 52° עבור בינוני-נדיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
14
העברת שדיים גדולתבנית אפייה. המשך לבשל רגליים וכנפיים עד משחימים היטב בצדדים ומיצים לרוץ ברור כאשר thighis פירסינג עם מזלג, 10-15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
15
העברה לגיליון עם שדיים.
16
יוצקים שומן ממחבת, משאירים חתיכות משחימות מאחור.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מחממים תנור ל 232°. מחממים מחבת עםביטים לא רצויים לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
יוצקים פורט ומבשלים, מגרד מחבת עם וודנספון (חתיכות השחמה יוסיף טעם נוסף הרוטב), עד מופחת סירופ,על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
מוסיפים מיץ תפוזים שמורות ומניות ברווז; מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב הוא חלק מעובה, about20 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ברווז שלםברווז שלם
20
מניחים גיליון אפייה מעוטר עם duckpieces בתנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
21
אופים עד הברווז הוא רק מחוםבאמצעות, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
22
יוצקים רוטב חם על מגש עמוק.פיזור מקטעים כתומים ורצועות של peelover. למעלה עם חתיכות ברווז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם