קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

ברווז בתפוזים

ברווז בתפוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברווז L ' Orange. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 555 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תפוזים, חמאה, מרק עוף במלח נמוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו ברווז בתפוזים, Duck a L ' Orange, ו Duck a L ' Orange (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סוכר ומים בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח עד סירופ הופך ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבל, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום.
3
מערבבים בחומץ (תערובת יהיה בועות במרץ).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4
מוסיפים מיץ בצלצלים; להרתיח עד מופחת 1/2 כוס, ערבוב מדי פעם, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5
מוסיפים מרק; מרתיחים עד מופחת 3/4 כוס, 30 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6
באמצעות סכין קטנה, לחתוך את הקליפה ואת הדורית הלבנה מ 4 תפוזים. עבודה מעל קערה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים. (רוטב ותפוזים ניתן להכין 6 שעות קדימה. לכסות בנפרד; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
באמצעות סכין קטנה, להבקיע עור ברווז (לא פירס בשר) בתבנית crosshatch.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מפזרים ברווז עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ברווז שלםברווז שלם
9
חום כבד מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מקום חזה ברווז צד העור למטה במחבת. מבשלים עד חום פריך, על 8 דקות. הפעל ברווז ומבשל כדי doneness הרצוי, כ 10 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
בואו לעמוד 10 דקות.
13
בינתיים, להביא רוטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
14
מוסיפים חמאה ו 1 כף קליפת תפוז מגוררת; להקציף רק עד חמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
מסננים קטעים כתומים ומערבבים לרוטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
16
חזה ברווז פרוסה לרוחב באלכסון. סדר על 4 צלחות. כפות כתומות עם רוטב לצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
חזה ברווזחזה ברווז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
17
מפזרים עם קליפת הנותרים.