ברווז בתפוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברווז L ' Orange. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 555 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תפוזים, חמאה, מרק עוף במלח נמוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו ברווז בתפוזים, Duck a L ' Orange, ו Duck a L ' Orange (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר ומים בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח עד סירופ הופך ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבל, 8 דקות.
מערבבים בחומץ (תערובת יהיה בועות במרץ).
מוסיפים מיץ בצלצלים; להרתיח עד מופחת 1/2 כוס, ערבוב מדי פעם, 15 דקות.
מוסיפים מרק; מרתיחים עד מופחת 3/4 כוס, 30 דקות. תניח בצד.
באמצעות סכין קטנה, לחתוך את הקליפה ואת הדורית הלבנה מ 4 תפוזים. עבודה מעל קערה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים. (רוטב ותפוזים ניתן להכין 6 שעות קדימה. לכסות בנפרד; צמרמורת.)
באמצעות סכין קטנה, להבקיע עור ברווז (לא פירס בשר) בתבנית crosshatch.
מפזרים ברווז עם מלח ופלפל.
חום כבד מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מקום חזה ברווז צד העור למטה במחבת. מבשלים עד חום פריך, על 8 דקות. הפעל ברווז ומבשל כדי doneness הרצוי, כ 10 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
בינתיים, להביא רוטב לרתיחה.
מוסיפים חמאה ו 1 כף קליפת תפוז מגוררת; להקציף רק עד חמאה נמסה.
מסננים קטעים כתומים ומערבבים לרוטב. תניח בצד.
חזה ברווז פרוסה לרוחב באלכסון. סדר על 4 צלחות. כפות כתומות עם רוטב לצד.