ברווז ונקניק גמביה
המתכון גאמבו ברווז ונקניק מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 1844 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 153 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, במיה, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. . מתכונים דומים: מרק ברווז ושרימפס, ברווז במיה, ו ברווז פראי Gumbo.
הוראות
להביא ברווז במים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי. להוריד קצף.
מוסיף חתיכות סלרי, גזר, ובצל לרבעים. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה.
הסר ברווז מרק, הזמנת 8 כוסות מרק. זרוק ירקות. מניחים את הבשר והמרק בצד כדי להתקרר.
הסר בשר מעצמות, וקצוץ לחתיכות בגודל ביס.
מערבבים קמח והבא 6 מרכיבים.
שמן חום בתנור הולנדי או מחבת ברזל יצוק גדולה.
מוסיפים תערובת קמח, ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד roux הוא צבע שוקולד (כ -30 עד 45 דקות). להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף פלפל, בצל קצוץ, סלרי קצוץ, ושום. לבשל, לערבב כל הזמן, עד ירקות רכים. בהדרגה מערבבים במרק שמור.
מוסיפים בשר ברווז קצוץ, נקניק, במיה ועלה דפנה.
מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 50 דקות. להשליך עלה דפנה.
מגישים עם אורז מבושל חם ולחם צרפתי.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דון אולגאריו אלברינו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![Don Olegario Albarino]()
Don Olegario Albarino
דון אולגריו אלבריניו הוא ביטוי מובהק של מגוון אלגנטי, ארומטי זה, מראה הדרים בהירים, אשכוליות ופירות לבנים טעמים וניחוחות עם הערות פרחוניות מפתה מודגש על ידי חומציות טרי, תוססת. הסיום ארוך ומלא חיים, ומסתיים בנימה חדה של קליפת לימון.