המתכון גאמבו ברווז ונקניק מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 1844 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 153 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, במיה, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. . מתכונים דומים: מרק ברווז ושרימפס, ברווז במיה, ו ברווז פראי Gumbo.
הוראות
1
להביא ברווז במים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי. להוריד קצף.
מוסיפים תערובת קמח, ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד roux הוא צבע שוקולד (כ -30 עד 45 דקות). להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף פלפל, בצל קצוץ, סלרי קצוץ, ושום. לבשל, לערבב כל הזמן, עד ירקות רכים. בהדרגה מערבבים במרק שמור.
Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דון אולגאריו אלברינו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.