קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות1
ציון בריאות33
מגזין

ברווז זיגוג כתום קל

ברווז זיגוג כתום קל
ברווז זיגוג כתום קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1474 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב ברביקיו דבש, מיץ תפוזים להתרכז, רוטב טריאקי בבקבוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ריכוז מיץ תפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. . נסו ברווז צלוי עם זיגוג כתום, ברווז צלוי עם זיגוג ג'ינג'ר כתום, ו ברווז צלוי עם זיגוג חמוציות, כתום והל (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את הסודה הכתומה, תרכיז מיץ תפוזים, רוטב ברביקיו, סוכר חום, ורוטב טריאקי לתוך קערה, ומערבבים לשלב ולהמיס את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
רוטב טריאקירוטב טריאקי
סוכר חוםסוכר חום
כתוםכתום
סוכרסוכר
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הסר את כל חתיכות עודף של שומן מתוך הברווזון, למקם את הברווז למחבת צלייה, לדקור את העור בכל רחבי עם מזלג כדי לאפשר את השומן לנקז תוך צלייה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
מברישים את הברווזון בתערובת הכתומה.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
5
מניחים את הפטריות לתוך חלל הברווז, וכפית בחלק מהרוטב הכתום.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
כתוםכתום
רוטברוטב
ברווז שלםברווז שלם
6
צולים את הברווז בתנור שחומם מראש, מברישים אותו כל 20 עד 30 דקות עם הרוטב הכתום, עד שמדחום בשר מוכנס לחלק עבה של הירך קורא 165 מעלות F( 75 מעלות C), על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
רוטברוטב
ברווז שלםברווז שלם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור