ברווז חם וסלט כתום
ברווז חם וסלט כתום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 381 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם תירס מתוק, חמש אבקת תבלינים, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו סלט ברווז חם, סלט ברווז וכרוב חם, ו ברווז חם וסלט תפוחים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
אבק את השד ברווז עם תבלין 5 סיני וכמה מלח נוסף בצד העור עבור crispiness נוסף.2.קיטור הירקות במשך כ 8-10 דקות.
לתוך קערה לקרוע את העלים של מנטה ובזיליקום.4.לאחר הירקות נעשים להוסיף אותם לקערה, כמו גם את המקטעים הכתומים לזרוק יחד עם ההלבשה.
מניחים את צד השד ברווז לתוך מחבת יבשה ולהפוך את החום בינוני חם.
השאר במשך 7 דקות ולאחר מכן להתהפך עוד 3 דקות.
תן את חזה הברווז לנוח במשך 5 דקות לפני חיתוך דק ו fanning החוצה על הירקות לבושים.