ברווז חריף מוקפץ עם אננס לבן
ברווז חריף מוקפץ עם אננס לבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 729 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, מים, חזה ברווז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 9 דקות. מתכונים דומים: בקר וברוקולי מוקפץ, סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, ו עוף וברוקולי מוקפץ.
הוראות
התחל על ידי ביצוע מי מלח.
מערבבים את כל החומרים בסיר גדול. חם מעט כל כך מלח וסוכר להתמוסס.
הסר מהחום וקריר לטמפרטורת החדר.
מוסיפים את שדי הברווז ומשרים במי מלח, במקרר, במשך 24 שעות.
לאחר הברווז מוכן, לחתוך את השדיים לרצועות julienne ו לטגן במחבת גדולה או ווק בשמן זית.
תוסיף את הטקילה והטחון לכמה דקות.
מוסיפים את כל הירקות לחתוך julienne, רוטב צ ' ילי ושום למעט אננס.
מטגנים ירקות במשך כ 5 דקות. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
חותכים את האננס לעיגולים ולהוסיף אחרון, רק לפני ההגשה.
מגישים מוקפץ על פסטה או אורז.