ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים)
גשו לסופר וקנו ממרח צ'ילי, כורכום, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס, ו רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן (מתכונים דומים).