קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים)

ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים)
גשו לסופר וקנו ממרח צ'ילי, כורכום, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס, ו רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן (מתכונים דומים).