ברווז מו שו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 94 גרם של שומן, וסך הכל 1065 קלוריות. אם יש לך שום, סוכר חום, אבקת ג'ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אבקת ג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר ללא ביצים | עוגיות ג' ינג'ר מולסה לעיסה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים), ו טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס.
הוראות
1
מרכיבים: עבור הברווז:1 6 lb duckzest של אחד lemon2 כפות חמש אבקות תבלינים 1/2 כפות אבקות ג ' ינג 'ר 1/2 כפות מלח 1 כף סוכר חום כהה 1/2 כפות פלפל שחור טחון טרי למילוי:1/3 כוס נמר יבש lily buds6 דייסת אוזניים מיובשות 5 שחור מיובש או shiitake mushrooms2 שיני שום, minced1 גזר, לחתוך לתוך matchsticks1 אינץ' בצל ירוק, לחתוך לתוך 1 כוסות napaags4 מגורר/2 כוסות עוף שרוכים 2 lb או ברווז stock2 כפות יין shaoxing 2 כפות רוטב סויה 1/2 כפות קורנפלור מעורבב עם כמות שווה של מים1 1/2 כפית שומשום oilfor החביתה:2 ביצה 1/4 כפית שומשום oil1/4 כוס חתוך ירוק onionfor פנקייק:2 כוסות קמח3/4 כוס מים רותחים שם שמן
מרכיבים שתצטרך
2
בקערה קטנה, להקציף יחד את ההתלהבות, זנגביל, סוכר, מלח, פלפל וחמש אבקת תבלינים. לשפשף את לשפשף יבש לתוך העור של הברווז.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את הברווז על מתלה צלייה על מחבת צלייה וצלי במשך 2 שעות או עד מבושל אם כי*. אפשר להתקרר מעט ואז לגרוס את הבשר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הקמח ואת המים הרותחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
5
להקציף יחד. קמח משטח נקי, שטוח. ללוש את הבצק עד חלקה, 3-5 דקות. לכסות בניילון נצמד ולתת לשבת במשך 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מגלגלים את הבצק לתוך צינור בעובי של 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
7
חתוך ל-16 חלקים שווים. השתמש בכף ידך כדי לשטח כל אחד מעט.
8
מברשת החלק העליון של חצי סיבובים עם שמן שומשום. למעלה עם פנקייק שני.
מרכיבים שתצטרך
9
מגלגלים אותם יחד עד שהם 5-6 אינץ ' רחב. מחסנית, מכוסה בד מעוך עד מוכן לחמם.
מרכיבים שתצטרך
10
מחממים מחבת nonstick ומבשלים כל זוג במשך כ 2 דקות בכל צד. הפרד אותם לפנקייקים בודדים. לעטוף את הערימה בנייר כסף עד מוכן לשרת. במידת הצורך, קיטור באוניית במבוק או מיקרוגל אותם במשך כמה שניות כדי לחמם.בינתיים, rehydrate הפטריות ניצנים לילי במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
11
חותכים את כל חתיכות קשות על ניצני שושן ולקשור אותם בקשר. פורסים בעדינות את הפטריות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
12
לטאטא את מרכיבי החביתה יחד. מבשלים את הביצים בשכבה שטוחה במחבת לא דביקה או עבודה. חתוך לרצועות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
13
מחממים את השמן בווק.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את הירקות, ניצני שושן, פטריות ומרק. מערבבים ומטגנים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים את רוטב הסויה, שמן שומשום ושאוקסינג. מערבבים ומטגנים במשך 1 דקה ולאחר מכן להוסיף את תערובת קורנפלור. מבשלים עד התערובת רותחים.
מרכיבים שתצטרך
16
מוסיפים את הביצה ואת הברווז. מערבבים ומטגנים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
17
מגישים בפנקייקים עם רוטב הויסין.* אם אתה רוצה להזמין את השומן ברווז למתכון אחר, לנקז אותו בתחתית מחבת כל 1/2 שעה עד 45 דקות ויוצקים לתוך מיכל בטוח חום. שומן ברווז טעים להפליא לבשל with.My מחשבות: זה קצת מתכון זמן רב, אני מודה, אבל זה שווה את זה. פנקייק הם סופר פשוט לעשות (מי ידע?) והברווז הוא כל כך טעים שכאשר אתה יושב לאכול, אתה לא זוכר שזה לקח את החלק הטוב יותר של ערב. אם אתה מתכנן, להפוך את הברווז מראש ופשוט לזרוק אותו עם כל דבר אחר כאשר אתה באמת רוצה לאכול. בדרך כלל מו שו נעשה עם חזיר (או מדי פעם עוף) אבל מצאנו ברווז במחיר טוב וחשבנו שזה יעשה וריאציה מצוינת. צדקנו, הבשר עסיסי ומוסיף עושר לתערובת הדומה למה שתקבל מבשר חזיר אבל קצת יותר מורכב. בלי לפגוע בבשר חזיר, אתה יודע כמה עמוק האהבה שלי לחזיר פועלת, אבל זה שינוי נפלא, טעים. חלק מהמרכיבים הם קצת אקזוטיים אבל כל סיני (או אפילו קוריאני מניסיוננו) חנות יהיה להם ומאז הם יבשים הם שומרים במשך שנים, אולי אפילו שנים. אני באמת אנסה למצוא את כולם, הם מוסיפים את המרקמים והטעמים המושלמים למנה והם מתגעגעים מאוד אם נעדרים.שאריות מחזיקות מעמד באופן מפתיע היטב. רק מקררים את הפנקייקים וממלאים (בנפרד) במיכלים הדוקים לאוויר ומחממים אותם על אש נמוכה למחרת. איזה תענוג זה שיש פנקייק מו שו תוצרת בית לארוחת צהריים!