קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות64
מגזין

ברווז מתובל עם מחית וניל, אפונה & פטריות בר ראגו

ברווז מתובל עם מחית וניל, אפונה & פטריות בר ראגו
אם יש לכם עוף, פורט, קרם fraîche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 98% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פטריות בר ראגו, פטריות בר לראגו על פולנטה שמנת, ו צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר.

הוראות

1
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2
מניחים אותם במחבת של מים קרים, מלוחים ומביאים לרתיחה. להנמיך את החום ומבשלים במשך 10 דקות עד מכרז, ואז לנקז במסננת. בזמן שהם מתנקזים, מניחים את המחבת בחזרה על חום נמוך עם קרם ווניל תרמיל וחום להחדיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר תרמיל וניל ולקחת פאן את החום. לדחוף את תפוחי האדמה דרך מעתיק בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את החמאה והתיבול, ואז מכים כדי ליצור מחית חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
5
עונת הברווז בכל רחבי עם מלח ולחץ על הפלפל לתוך צד העור.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ברווז שלםברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
שים את הברווז, צד העור למטה, במחבת קרה ומניחים על חום נמוך בינוני. כאשר המחבת מתחממת, הברווז יתחיל לבשל אתה רק רוצה לרחוש עדין מגיע מהמחבת. אם זה בישול מהר מדי, להנמיך את החום מעט. מבשלים 10 דקות, מנענעים את המחבת מדי פעם. כאשר העור הוא מהגוני פריך, להפוך את השדיים מעל ומבשלים בצד הבשר במשך 5 דקות יותר. זה ייתן לך ברווז כי הוא מעט ורוד באמצע.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להעביר את הברווז למגש או צלחת ולהשאיר אותו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
8
יוצקים את כל אבל 1 כפית שומן מחבת הברווז, מניחים מחבת בחזרה על החום ומבשלים את הבייקון במשך 3 דקות עד פריך. להגביר את החום, להוסיף את הפטריות ומבשלים 2 דקות יותר. להתיז בנמל, להוסיף את האפונה ואת המניות, ואז ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
יוצקים כל מיצים מן הברווז נח למחבת ומתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי