קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות64
מגזין

ברווז מתובל עם מחית וניל, אפונה & פטריות בר ראגו

ברווז מתובל עם מחית וניל, אפונה & פטריות בר ראגו
אם יש לכם עוף, פורט, קרם fraîche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 98% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פטריות בר ראגו, פטריות בר לראגו על פולנטה שמנת, ו צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר.

הוראות

1
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2
מניחים אותם במחבת של מים קרים, מלוחים ומביאים לרתיחה. להנמיך את החום ומבשלים במשך 10 דקות עד מכרז, ואז לנקז במסננת. בזמן שהם מתנקזים, מניחים את המחבת בחזרה על חום נמוך עם קרם ווניל תרמיל וחום להחדיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר תרמיל וניל ולקחת פאן את החום. לדחוף את תפוחי האדמה דרך מעתיק בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את החמאה והתיבול, ואז מכים כדי ליצור מחית חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
עונת הברווז בכל רחבי עם מלח ולחץ על הפלפל לתוך צד העור.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
שים את הברווז, צד העור למטה, במחבת קרה ומניחים על חום נמוך בינוני. כאשר המחבת מתחממת, הברווז יתחיל לבשל אתה רק רוצה לרחוש עדין מגיע מהמחבת. אם זה בישול מהר מדי, להנמיך את החום מעט. מבשלים 10 דקות, מנענעים את המחבת מדי פעם. כאשר העור הוא מהגוני פריך, להפוך את השדיים מעל ומבשלים בצד הבשר במשך 5 דקות יותר. זה ייתן לך ברווז כי הוא מעט ורוד באמצע.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
להעביר את הברווז למגש או צלחת ולהשאיר אותו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
8
יוצקים את כל אבל 1 כפית שומן מחבת הברווז, מניחים מחבת בחזרה על החום ומבשלים את הבייקון במשך 3 דקות עד פריך. להגביר את החום, להוסיף את הפטריות ומבשלים 2 דקות יותר. להתיז בנמל, להוסיף את האפונה ואת המניות, ואז ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ברווז שלםברווז שלם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
יוצקים כל מיצים מן הברווז נח למחבת ומתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)