קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות64
מגזין

ברווז מתובל עם מחית וניל, אפונה & פטריות בר ראגו

ברווז מתובל עם מחית וניל, אפונה & פטריות בר ראגו
אם יש לכם עוף, פורט, קרם fraîche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 98% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פטריות בר ראגו, פטריות בר לראגו על פולנטה שמנת, ו צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר.

הוראות

1
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2
מניחים אותם במחבת של מים קרים, מלוחים ומביאים לרתיחה. להנמיך את החום ומבשלים במשך 10 דקות עד מכרז, ואז לנקז במסננת. בזמן שהם מתנקזים, מניחים את המחבת בחזרה על חום נמוך עם קרם ווניל תרמיל וחום להחדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר תרמיל וניל ולקחת פאן את החום. לדחוף את תפוחי האדמה דרך מעתיק בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את החמאה והתיבול, ואז מכים כדי ליצור מחית חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
5
עונת הברווז בכל רחבי עם מלח ולחץ על הפלפל לתוך צד העור.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ברווז שלםברווז שלם
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
שים את הברווז, צד העור למטה, במחבת קרה ומניחים על חום נמוך בינוני. כאשר המחבת מתחממת, הברווז יתחיל לבשל אתה רק רוצה לרחוש עדין מגיע מהמחבת. אם זה בישול מהר מדי, להנמיך את החום מעט. מבשלים 10 דקות, מנענעים את המחבת מדי פעם. כאשר העור הוא מהגוני פריך, להפוך את השדיים מעל ומבשלים בצד הבשר במשך 5 דקות יותר. זה ייתן לך ברווז כי הוא מעט ורוד באמצע.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להעביר את הברווז למגש או צלחת ולהשאיר אותו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
8
יוצקים את כל אבל 1 כפית שומן מחבת הברווז, מניחים מחבת בחזרה על החום ומבשלים את הבייקון במשך 3 דקות עד פריך. להגביר את החום, להוסיף את הפטריות ומבשלים 2 דקות יותר. להתיז בנמל, להוסיף את האפונה ואת המניות, ואז ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ברווז שלםברווז שלם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
יוצקים כל מיצים מן הברווז נח למחבת ומתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות