ברווז מתובל עם מחית וניל, אפונה & פטריות בר ראגו
אם יש לכם עוף, פורט, קרם fraîche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 98% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פטריות בר ראגו, פטריות בר לראגו על פולנטה שמנת, ו צדפות אפויות עם ראגו פטריות בר.
הוראות
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לחתיכות.
מניחים אותם במחבת של מים קרים, מלוחים ומביאים לרתיחה. להנמיך את החום ומבשלים במשך 10 דקות עד מכרז, ואז לנקז במסננת. בזמן שהם מתנקזים, מניחים את המחבת בחזרה על חום נמוך עם קרם ווניל תרמיל וחום להחדיר.
הסר תרמיל וניל ולקחת פאן את החום. לדחוף את תפוחי האדמה דרך מעתיק בחזרה למחבת.
מוסיפים את החמאה והתיבול, ואז מכים כדי ליצור מחית חלקה. תניח בצד.
עונת הברווז בכל רחבי עם מלח ולחץ על הפלפל לתוך צד העור.
שים את הברווז, צד העור למטה, במחבת קרה ומניחים על חום נמוך בינוני. כאשר המחבת מתחממת, הברווז יתחיל לבשל אתה רק רוצה לרחוש עדין מגיע מהמחבת. אם זה בישול מהר מדי, להנמיך את החום מעט. מבשלים 10 דקות, מנענעים את המחבת מדי פעם. כאשר העור הוא מהגוני פריך, להפוך את השדיים מעל ומבשלים בצד הבשר במשך 5 דקות יותר. זה ייתן לך ברווז כי הוא מעט ורוד באמצע.
להעביר את הברווז למגש או צלחת ולהשאיר אותו לנוח.
יוצקים את כל אבל 1 כפית שומן מחבת הברווז, מניחים מחבת בחזרה על החום ומבשלים את הבייקון במשך 3 דקות עד פריך. להגביר את החום, להוסיף את הפטריות ומבשלים 2 דקות יותר. להתיז בנמל, להוסיף את האפונה ואת המניות, ואז ומבשלים 2 דקות יותר.
יוצקים כל מיצים מן הברווז נח למחבת ומתבלים לפי הטעם.