ברווז עם Demi-Glace של ענבים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חזה ברווז, בשר עגל וברווז דמי-גלייס, גרגרי ערער ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הענבים האדומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו דמי-גלייס., בשר דמי-גלאס, ו חזיר צלוי עם Demi-glace משמש (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר בינוני מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים שומר ושאלוט; מכסים ומבשלים 3 דקות או עד למכרז.
להוסיף 2/3 כוס ענבים הבא 5 מרכיבים (2/3 כוס ענבים דרך רוזמרין). מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם 3/4 כוס (כ 10 דקות). מסננים תערובת יין דרך מסננת בסדר; להשליך מוצקים. החזר תערובת יין למחבת.
מחממים מחבת גדולה מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני.
להוסיף ברווז; לבשל 8 דקות בכל צד או עד הסוף.
תן לעמוד 5 דקות; לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מוסיפים תערובת קורנפלור ו demi-glace לתערובת יין, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה.
להוסיף 1/2 כוס ענבים; לבשל 30 שניות.
הסר מהחום; מערבבים בחומץ בלסמי, חמאה ופלפל.