קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

ברווז עם דבש

ברווז עם דבש
צריך מנה עיקרית ללא חלב? ברווז עם דבש יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה סביב 82 גרם חלבון 269 גרם של שומן, וסך הכל 2859 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מרק עוף במלח נמוך, דבש פרח כתום, מלח ים גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: ברווז דבש שומשום עם ברוקולי, ברווז מזוגג דבש וחרדל, ו ברווז בגריל עם דבש ערמונים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. טוחנים דק 2 כפיות טריות או 1 כפית פרחי לבנדר יבשים, טימין, מלח ים ופלפלים במטחנת תבלינים או עם מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר פיקדונות שומן ו giblets מחלל ברווז, שמירה על הכבד. לקצץ עור עודף ושומן מאזור הצוואר. לשטוף מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
ברווז שלםברווז שלם
3
חיתוך דרך העור והשומן (אבל לא בשר) של חזה ברווז, ציון דפוס חוצה. לשפשף בתוך ומחוץ לברווז עם תערובת עשב; להחזיר כבד ברווז לחלל.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
כבד ברווזכבד ברווז
ברווז שלםברווז שלם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מקום ברווז, הנקה, על מתלה במחבת צלייה. צלי 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
הסר מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
להעביר ברווז לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
7
יוצקים מיצי מחבת לתוך כוס זכוכית 4 כוס מדידה; כפית את השומן. להחזיר מיצים ו 1 כף שומן למחבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים מרק ויין. תחזיר את הברווז למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מברשת עם 2 כפות דבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
10
ברווז צלוי 20 דקות, צולה פעם אחת עם מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מברשת עם 2 כפות דבש; מפזרים 1 כפית טרי או 1/2 כפית לבנדר מיובש. ברווז צלוי עד הזהב עמוק מדחום מוכנס לתוך החלק הפנימי ביותר של הירך רושמים 82°, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
מעבירים ברווז למגש.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
13
הסר כבד; מחית דק בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מורחים כבד על פרוסות באגט.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כבדכבד
15
להוסיף 1 כפית טרי או 1/2 כפית לבנדר יבש למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
16
מניחים מעל חום בינוני. מרתיחים מיצים עד עבה מספיק כדי מעיל כפית, לטאטא לעתים קרובות, 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
העברה לקערה. פרוס ברווז ומגיש עם פרוסות בגט ומיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף