קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

ברווז עם דובדבנים יבשים ורוזמרין

ברווז עם דובדבנים יבשים ורוזמרין
אם יש לך סוכר, יין, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Scaloppine ברווז עם דובדבנים יבשים וגראפה, אטריות עם חזה ברווז, אדממה ודובדבנים יבשים, ו אורז פרסי עם קונפי ברווז ודובדבנים יבשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים, ולהניח בצד.
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים את שני הצדדים של ברווז עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ברווז שלםברווז שלם
4
מוסיפים ברווז למחבת ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד שמדחום מוכנס לחלק העבה ביותר רושם 17
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים ברווז על קרש חיתוך; מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מוסיפים תערובת דובדבנים למחבת; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מהחום.
8
חותכים ברווז לפרוסות דקות; תערובת דובדבן כפית על ברווז.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ברווז שלםברווז שלם
9
מקשטים עם גבעולים רוזמרין,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות