קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

ברווז עם דובדבנים יבשים ורוזמרין

ברווז עם דובדבנים יבשים ורוזמרין
אם יש לך סוכר, יין, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Scaloppine ברווז עם דובדבנים יבשים וגראפה, אטריות עם חזה ברווז, אדממה ודובדבנים יבשים, ו אורז פרסי עם קונפי ברווז ודובדבנים יבשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים, ולהניח בצד.
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים את שני הצדדים של ברווז עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלםברווז שלם
4
מוסיפים ברווז למחבת ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד שמדחום מוכנס לחלק העבה ביותר רושם 17
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים ברווז על קרש חיתוך; מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מוסיפים תערובת דובדבנים למחבת; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהחום.
8
חותכים ברווז לפרוסות דקות; תערובת דובדבן כפית על ברווז.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ברווז שלםברווז שלם
9
מקשטים עם גבעולים רוזמרין,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות