אם יש לך סוכר, יין, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Scaloppine ברווז עם דובדבנים יבשים וגראפה, אטריות עם חזה ברווז, אדממה ודובדבנים יבשים, ו אורז פרסי עם קונפי ברווז ודובדבנים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים, ולהניח בצד.
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים את שני הצדדים של ברווז עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלם
4
מוסיפים ברווז למחבת ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד שמדחום מוכנס לחלק העבה ביותר רושם 17
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים ברווז על קרש חיתוך; מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מוסיפים תערובת דובדבנים למחבת; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהחום.
8
חותכים ברווז לפרוסות דקות; תערובת דובדבן כפית על ברווז.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
ברווז שלם
9
מקשטים עם גבעולים רוזמרין,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות