ברווז עם ויניגרט שרי אגוז
ברווז עם ויניגרט שרי אגוז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, חצאי חזה ברווז moulard, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן אגוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון אגוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חזה ברווז צלוי במחבת עם שרי, דבש ורוטב טימין, ויניגרט שרי, ו ירוק ויניגרט שרי (מתכונים דומים).
הוראות
שים 13 על ידי 9 אינץ ' רדוד flameproof צלייה מחבת (לא זכוכית) באמצע התנור מחממים תנור ל 191°.
ברווז טפיחה יבש לקצץ את כל עודף שומן. להבקיע עור ברווז בתבנית crosshatch במרווחים של 1/2 אינץ ' עם סכין חדה, ואז מפזרים 1/2 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית.
מניחים ברווז, צד העור למטה, במחבת צלוי עד מדחום מוכנס באלכסון למרכז רושם 57°, 25 עד 30 דקות עבור בינוני נדיר.
מטאטא Preheat. הפעל ברווז מעל לצלות (צדדים עור למעלה) 6 אינץ ' מחום עד השומן הוא זהוב, 1 עד 2 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות. (טמפרטורה פנימית תעלה לפחות 145 ° F.)
בעוד הברווז עומד, לשפוך את כל אבל 2 כפיות שומן מן המחבת, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ו sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד חום זהוב, על 2 דקות.
מוסיפים סוכר ומבשלים, מערבבים, עד שהסוכר מומס.
מוסיפים חומץ, יחד עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 30 שניות.
להעביר לקערה, ואז לטאטא בשמן עד בשילוב. מערבבים באגוזים.
דק לחתוך ברווז ומגישים עם ויניגרט טפטף סביב צלחות.