קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

ברווז עם ויניגרט שרי אגוז

ברווז עם ויניגרט שרי אגוז
ברווז עם ויניגרט שרי אגוז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, חצאי חזה ברווז moulard, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן אגוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון אגוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חזה ברווז צלוי במחבת עם שרי, דבש ורוטב טימין, ויניגרט שרי, ו ירוק ויניגרט שרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים 13 על ידי 9 אינץ ' רדוד flameproof צלייה מחבת (לא זכוכית) באמצע התנור מחממים תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ברווז טפיחה יבש לקצץ את כל עודף שומן. להבקיע עור ברווז בתבנית crosshatch במרווחים של 1/2 אינץ ' עם סכין חדה, ואז מפזרים 1/2 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מניחים ברווז, צד העור למטה, במחבת צלוי עד מדחום מוכנס באלכסון למרכז רושם 57°, 25 עד 30 דקות עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מטאטא Preheat. הפעל ברווז מעל לצלות (צדדים עור למעלה) 6 אינץ ' מחום עד השומן הוא זהוב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
5
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות. (טמפרטורה פנימית תעלה לפחות 145 ° F.)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
בעוד הברווז עומד, לשפוך את כל אבל 2 כפיות שומן מן המחבת, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ו sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים סוכר ומבשלים, מערבבים, עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
מוסיפים חומץ, יחד עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
9
להעביר לקערה, ואז לטאטא בשמן עד בשילוב. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
דק לחתוך ברווז ומגישים עם ויניגרט טפטף סביב צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ברווז שלםברווז שלם