קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

ברווז עם ויניגרט שרי אגוז

ברווז עם ויניגרט שרי אגוז
ברווז עם ויניגרט שרי אגוז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, חצאי חזה ברווז moulard, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן אגוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון אגוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חזה ברווז צלוי במחבת עם שרי, דבש ורוטב טימין, ויניגרט שרי, ו ירוק ויניגרט שרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים 13 על ידי 9 אינץ ' רדוד flameproof צלייה מחבת (לא זכוכית) באמצע התנור מחממים תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ברווז טפיחה יבש לקצץ את כל עודף שומן. להבקיע עור ברווז בתבנית crosshatch במרווחים של 1/2 אינץ ' עם סכין חדה, ואז מפזרים 1/2 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ברווז שלםברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים ברווז, צד העור למטה, במחבת צלוי עד מדחום מוכנס באלכסון למרכז רושם 57°, 25 עד 30 דקות עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מטאטא Preheat. הפעל ברווז מעל לצלות (צדדים עור למעלה) 6 אינץ ' מחום עד השומן הוא זהוב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות. (טמפרטורה פנימית תעלה לפחות 145 ° F.)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
בעוד הברווז עומד, לשפוך את כל אבל 2 כפיות שומן מן המחבת, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ו sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים סוכר ומבשלים, מערבבים, עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים חומץ, יחד עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
9
להעביר לקערה, ואז לטאטא בשמן עד בשילוב. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
דק לחתוך ברווז ומגישים עם ויניגרט טפטף סביב צלחות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ברווז שלםברווז שלם