קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

ברווז עם ויניגרט שרי אגוז

ברווז עם ויניגרט שרי אגוז
ברווז עם ויניגרט שרי אגוז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, חצאי חזה ברווז moulard, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן אגוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון אגוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חזה ברווז צלוי במחבת עם שרי, דבש ורוטב טימין, ויניגרט שרי, ו ירוק ויניגרט שרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים 13 על ידי 9 אינץ ' רדוד flameproof צלייה מחבת (לא זכוכית) באמצע התנור מחממים תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ברווז טפיחה יבש לקצץ את כל עודף שומן. להבקיע עור ברווז בתבנית crosshatch במרווחים של 1/2 אינץ ' עם סכין חדה, ואז מפזרים 1/2 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ברווז שלםברווז שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים ברווז, צד העור למטה, במחבת צלוי עד מדחום מוכנס באלכסון למרכז רושם 57°, 25 עד 30 דקות עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מטאטא Preheat. הפעל ברווז מעל לצלות (צדדים עור למעלה) 6 אינץ ' מחום עד השומן הוא זהוב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות. (טמפרטורה פנימית תעלה לפחות 145 ° F.)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
בעוד הברווז עומד, לשפוך את כל אבל 2 כפיות שומן מן המחבת, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ו sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים סוכר ומבשלים, מערבבים, עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
מוסיפים חומץ, יחד עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
9
להעביר לקערה, ואז לטאטא בשמן עד בשילוב. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
דק לחתוך ברווז ומגישים עם ויניגרט טפטף סביב צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ברווז שלםברווז שלם