קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

ברווז עם מיסו-חמאת שקדים

ברווז עם מיסו-חמאת שקדים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? ברווז עם חמאת שקדים מיסו יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך מלח כשר, חזה ברווז moulard, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שבבי כרוב עם חמאת שקדים ומיסו, רוטב שקדים מיסו, ו אפונה, גזר, טמפה עם רוטב מיסו-שקדים.

הוראות

1
בקערה, לערבב את השום ו 1 כף כל אחד מיסו ואת השמן. הגדר את הברווז בתבנית אפיית זכוכית ולשפשף בכל רחבי עם תערובת מיסו; לקרר בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ברווז שלםברווז שלם
מיסומיסו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בבלנדר, לעבד 1 כוס שקדים, מים, דבש, סמבל oelek, 2 כפות של שמן ואת 2 כפות הנותרים של מיסו עד חלקה. לחץ על חמאת מיסו דרך מסננת לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סמבל אולקסמבל אולק
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מיסומיסו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
יש לשטוף את המרינדה את הברווז; יבש טפיחה. קלות העונה העור עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ברווז שלםברווז שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מחממים מחבת גדולה וחסינה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הברווז, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה עד כמה שומן הוא שניתנו, על 1 דקה. להפחית את החום עד מתון ומבשלים עד העור הוא זהוב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
7
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך כ 10 דקות, עד שהברווז מעט מוצק למגע והבשר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
קוצצים גס את הנותרים 2 כפות של שקדים. כפית חמאת מיסו-שקדים על צלחות. פרוס דק את שדי הברווז לרוחב ולסדר את הפרוסות על חמאת השקדים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדיםחמאת שקדים
חזה ברווזחזה ברווז
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיסומיסו
10
מקשטים עם השקדים הקצוצים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה