ברווז עם מיסו-חמאת שקדים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? ברווז עם חמאת שקדים מיסו יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך מלח כשר, חזה ברווז moulard, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שבבי כרוב עם חמאת שקדים ומיסו, רוטב שקדים מיסו, ו אפונה, גזר, טמפה עם רוטב מיסו-שקדים.
הוראות
בקערה, לערבב את השום ו 1 כף כל אחד מיסו ואת השמן. הגדר את הברווז בתבנית אפיית זכוכית ולשפשף בכל רחבי עם תערובת מיסו; לקרר בן לילה.
בבלנדר, לעבד 1 כוס שקדים, מים, דבש, סמבל oelek, 2 כפות של שמן ואת 2 כפות הנותרים של מיסו עד חלקה. לחץ על חמאת מיסו דרך מסננת לקערה קטנה.
יש לשטוף את המרינדה את הברווז; יבש טפיחה. קלות העונה העור עם מלח.
מחממים מחבת גדולה וחסינה.
מוסיפים את הברווז, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה עד כמה שומן הוא שניתנו, על 1 דקה. להפחית את החום עד מתון ומבשלים עד העור הוא זהוב, על 7 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך כ 10 דקות, עד שהברווז מעט מוצק למגע והבשר בינוני.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
קוצצים גס את הנותרים 2 כפות של שקדים. כפית חמאת מיסו-שקדים על צלחות. פרוס דק את שדי הברווז לרוחב ולסדר את הפרוסות על חמאת השקדים.
מקשטים עם השקדים הקצוצים ומגישים.