תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברווז עם פורט ורוטב חמוציות דובדבן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שאלוט, חמוציות, דובדבנים טארט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Clafoutis עם דובדבנים חמוצים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן, חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, ו חזה ברווז מצופה פלפל עם רוטב דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 1 1/2 כפיות חמאה על חום בינוני-גבוה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להוסיף שאלוט; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
3
מוסיפים פורט, ג ' לי, חומץ וסוכר; מבשלים 2 דקות או עד שהסוכר מתמוסס. מערבבים אוכמניות ודובדבנים; לבשל 2 דקות או עד עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מיץ לימון, אופציונלי
יציאה
4
הסר מהחום. מערבבים הנותרים 1 כף חמאה, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכית
5
בעוד רוטב מבשל, שמן חום במחבת nonstick בינונית על חום בינוני גבוה.