תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברווז עם פורט ורוטב חמוציות דובדבן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שאלוט, חמוציות, דובדבנים טארט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Clafoutis עם דובדבנים חמוצים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן, חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, ו חזה ברווז מצופה פלפל עם רוטב דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 1 1/2 כפיות חמאה על חום בינוני-גבוה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
להוסיף שאלוט; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
מוסיפים פורט, ג ' לי, חומץ וסוכר; מבשלים 2 דקות או עד שהסוכר מתמוסס. מערבבים אוכמניות ודובדבנים; לבשל 2 דקות או עד עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
אפיית תלתלי שוקולד
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
יציאה
4
הסר מהחום. מערבבים הנותרים 1 כף חמאה, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
בעוד רוטב מבשל, שמן חום במחבת nonstick בינונית על חום בינוני גבוה.