ברווז עם פורט ורוטב אוכמניות-דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברווז עם פורט ורוטב חמוציות דובדבן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שאלוט, חמוציות, דובדבנים טארט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Clafoutis עם דובדבנים חמוצים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן, חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, ו חזה ברווז מצופה פלפל עם רוטב דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 1/2 כפיות חמאה על חום בינוני-גבוה בסיר בינוני.
להוסיף שאלוט; saut 1 דקה.
מוסיפים פורט, ג ' לי, חומץ וסוכר; מבשלים 2 דקות או עד שהסוכר מתמוסס. מערבבים אוכמניות ודובדבנים; לבשל 2 דקות או עד עבה מעט.
הסר מהחום. מערבבים הנותרים 1 כף חמאה, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
בעוד רוטב מבשל, שמן חום במחבת nonstick בינונית על חום בינוני גבוה.
מפזרים ברווז עם הנותרים 1/2 כפית מלח ונותר 1/8 כפית פלפל.
מוסיפים ברווז למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.