ברווז פופרס
אם יש לכם חומץ יין, פלפל, מלח שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: Duck Poppers, Duck Poppers #10DaystoTailgate, ו טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את כל החומרים ביסודיות בקערה קטנה. מכסים ומקררים עד הצורך.
לטאטא את כל החומרים בקערה בינונית עד מעורבב.
עבור poppers ברווז:לחתוך כל שד ברווז, אופקית, לתוך 3 פרוסות. מכסים את הפרוסות בניילון נצמד וחובטים קלות עד דק. שים 1 פרוסת פלפל חלפיניו, 1 פרוסת בצל ו 1 כף גבינת שמנת Cajun על קצה 1 של כל פרוסה.
להפשיל לעטוף בחתיכת הבייקון. לאבטח את הגליל עם קיסם כדי להחזיק את הבייקון במקום.
להוסיף אותם רוטב איטלקי מתובלן ומרינדה במשך 2 שעות.
מחממים מחבת גריל או גריל על אש בינונית.
מוסיפים את poppers ברווז ומבשלים רק עד בייקון נעשה!
הסר אותם מן הגריל, להעביר מגש הגשה לשרת.