ברווז צלוי איטי עם רוטב זית וקונפי שום-שומר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 181 גרם של שומן, וסך הכל 1918 קלוריות. אם יש לכם זיתים של קלמטן, טימין, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים spoonacular של 95%. מתכונים דומים: ברווז צלוי באיטיות עם רוטב זית וקונפי שום-שומר, קונפי ברווז עלומה שמן זית, ו פסטה עם תירס, עגבניות מבושלות לאט וקונפי שום.
הוראות
1
מחממים תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מתבלים כל ברווז מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. באמצעות סכין, שיפוד, או מזלג חד, עור זין של כל ציפור במשך 20 עד 30 פעמים, דואג לא לתת בשר לנקב סכין (זה מועיל להחזיק סכין כמעט מקביל ברווז ולאחר מכן להחליק אותו). דברים כל חלל עם צוואר 1; 1/2 של טימין ושום; 8 חצאי שאלוט; ו 1/4 של שומר. באמצעות חוט מטבח, לקשור רגליים רופפות יחד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שמנת מתוקה נוספת
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחד
3
להעביר ברווזים, השד הצדדים למעלה, כדי מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. מכסים באופן רופף בנייר כסף וצולים 15 דקות. להפחית את החום ל 149° ולהמשיך לצלות, צולה כל 30 דקות ו ברפרוף שומן מן מיצי פאן מדי פעם, 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץ
4
הסר רדיד מברווזים. מערבבים שומר שנותר לתוך מיצי פאן וצלוי 30 דקות יותר. מערבבים זיתים לתוך מיצי פאן וצולים עד עור ברווז הוא זהב כהה פריך ובשר הוא רך, על 30 דקות יותר (זמן צלייה הכולל: כ 4 1/4 שעות).
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס