ברווז צלוי איטי עם רוטב זית וקונפי שום שומר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם פלפל, גרידת לימון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קונפי ברווז עלומה שמן זית, פסטה עם תירס, עגבניות מבושלות לאט וקונפי שום, ו שומר מטוגן בשמן זית ושום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
2
מתבלים כל ברווז מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. באמצעות סכין, שיפוד, או מזלג חד, עור זין של כל ציפור במשך 20 עד 30 פעמים, דואג לא לתת בשר לנקב סכין (זה מועיל להחזיק סכין כמעט מקביל ברווז ולאחר מכן להחליק אותו). דברים כל חלל עם צוואר 1; 1/2 של טימין ושום; 8 חצאי שאלוט; ו 1/4 של שומר. באמצעות חוט מטבח, לקשור רגליים רופפות יחד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
מסטיק פירות עם פסים כתומים
3
להעביר ברווזים, השד הצדדים למעלה, כדי מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. מכסים באופן רופף בנייר כסף וצולים 15 דקות. להפחית את החום ל 149° ולהמשיך לצלות, צולה כל 30 דקות ו ברפרוף שומן מן מיצי פאן מדי פעם, 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
הסר רדיד מברווזים. מערבבים שומר שנותר לתוך מיצי פאן וצלוי 30 דקות יותר. מערבבים זיתים לתוך מיצי פאן וצולים עד עור ברווז הוא זהב כהה פריך ובשר הוא רך, על 30 דקות יותר (זמן צלייה הכולל: כ 4 1/4 שעות).
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס