קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

ברווז צלוי ברוטב דובדבנים

ברווז צלוי ברוטב דובדבנים
ברווז צלוי עם רוטב דובדבן דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 123 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך בצל, סלרי, קישוטים: דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ברווז צלוי ברוטב דובדבנים מיובש, ברווז צלוי פריך עם רוטב דובדבן ורוזמרין, ו ברווז צלוי ממולאים עסיסי עם רוטב דובדבן בלסמי.

הוראות

1
הסר את הקרביים והצוואר מברווזון; שמור לשימוש נוסף. יש לשטוף את הברווזון ביסודיות עם מים קרים; להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
לשפשף 1 ברבעון כתום מעל העור ובתוך חלל הברווזון.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מקום הנותרים כתום רבעים, 2 גבעולי פטרוזיליה, הבא 3 מרכיבים בחלל הברווזון; סגור חלל עם שיפודים. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור, ולהכניס תחת ברווזון.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
5
מניחים ברווזון על מדף במחבת רדודה צלייה בצד למעלה. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שהוא לא נוגע בעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
אופים, חשוף, ב 425 במשך 45 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 400; אופים 35 דקות או עד רושמים מדחום בשר 18
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הפעל ברווזון לעתים קרובות במהלך האפייה עוד יותר השחמה ו טחינה של העור, אם תרצה בכך.
8
להעביר ברווזון מגש; בואו לעמוד 10 דקות לפני גילוף.
9
מקשטים, אם תרצה.
10
מגישים עם רוטב דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו