ברווז צלוי ברוטב דובדבנים
ברווז צלוי עם רוטב דובדבן דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 123 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך בצל, סלרי, קישוטים: דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ברווז צלוי ברוטב דובדבנים מיובש, ברווז צלוי פריך עם רוטב דובדבן ורוזמרין, ו ברווז צלוי ממולאים עסיסי עם רוטב דובדבן בלסמי.
הוראות
הסר את הקרביים והצוואר מברווזון; שמור לשימוש נוסף. יש לשטוף את הברווזון ביסודיות עם מים קרים; להתייבש עם מגבות נייר.
לשפשף 1 ברבעון כתום מעל העור ובתוך חלל הברווזון.
מקום הנותרים כתום רבעים, 2 גבעולי פטרוזיליה, הבא 3 מרכיבים בחלל הברווזון; סגור חלל עם שיפודים. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור, ולהכניס תחת ברווזון.
מניחים ברווזון על מדף במחבת רדודה צלייה בצד למעלה. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שהוא לא נוגע בעצם.
אופים, חשוף, ב 425 במשך 45 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 400; אופים 35 דקות או עד רושמים מדחום בשר 18
הפעל ברווזון לעתים קרובות במהלך האפייה עוד יותר השחמה ו טחינה של העור, אם תרצה בכך.
להעביר ברווזון מגש; בואו לעמוד 10 דקות לפני גילוף.