ברווז צלוי עם רוטב דובדבן דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 123 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך בצל, סלרי, קישוטים: דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ברווז צלוי ברוטב דובדבנים מיובש, ברווז צלוי פריך עם רוטב דובדבן ורוזמרין, ו ברווז צלוי ממולאים עסיסי עם רוטב דובדבן בלסמי.
הוראות
1
הסר את הקרביים והצוואר מברווזון; שמור לשימוש נוסף. יש לשטוף את הברווזון ביסודיות עם מים קרים; להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
2
לשפשף 1 ברבעון כתום מעל העור ובתוך חלל הברווזון.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מקום הנותרים כתום רבעים, 2 גבעולי פטרוזיליה, הבא 3 מרכיבים בחלל הברווזון; סגור חלל עם שיפודים. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור, ולהכניס תחת ברווזון.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
מניחים ברווזון על מדף במחבת רדודה צלייה בצד למעלה. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שהוא לא נוגע בעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דק
6
אופים, חשוף, ב 425 במשך 45 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 400; אופים 35 דקות או עד רושמים מדחום בשר 18
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הפעל ברווזון לעתים קרובות במהלך האפייה עוד יותר השחמה ו טחינה של העור, אם תרצה בכך.
8
להעביר ברווזון מגש; בואו לעמוד 10 דקות לפני גילוף.