קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

ברווז צלוי ברוטב דובדבנים

ברווז צלוי ברוטב דובדבנים
ברווז צלוי עם רוטב דובדבן דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 123 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך בצל, סלרי, קישוטים: דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ברווז צלוי ברוטב דובדבנים מיובש, ברווז צלוי פריך עם רוטב דובדבן ורוזמרין, ו ברווז צלוי ממולאים עסיסי עם רוטב דובדבן בלסמי.

הוראות

1
הסר את הקרביים והצוואר מברווזון; שמור לשימוש נוסף. יש לשטוף את הברווזון ביסודיות עם מים קרים; להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
לשפשף 1 ברבעון כתום מעל העור ובתוך חלל הברווזון.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מקום הנותרים כתום רבעים, 2 גבעולי פטרוזיליה, הבא 3 מרכיבים בחלל הברווזון; סגור חלל עם שיפודים. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור, ולהכניס תחת ברווזון.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
מניחים ברווזון על מדף במחבת רדודה צלייה בצד למעלה. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שהוא לא נוגע בעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
אופים, חשוף, ב 425 במשך 45 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 400; אופים 35 דקות או עד רושמים מדחום בשר 18
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הפעל ברווזון לעתים קרובות במהלך האפייה עוד יותר השחמה ו טחינה של העור, אם תרצה בכך.
8
להעביר ברווזון מגש; בואו לעמוד 10 דקות לפני גילוף.
9
מקשטים, אם תרצה.
10
מגישים עם רוטב דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק