ברווז צלוי ופטריות אודון (קאמו קינוקו אודון)
אודון ברווז צלוי פטריות (Kamo Kinoko אודון) הוא טבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו סאקי, בצלים ירוקים יפניים, בצלים ירוקים רגילים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו אודון עם ביצה רכה ובצל ירוק (Onsen Tamago Udon), סלט אודון צונן (Hiyashi Chukan אודון), ו בשר קארי אודון (Kare Udon) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת בינונית (לא לא דביקה) או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני עד חם מאוד. בינתיים, אם בישול ברווז, להבקיע עור דפוס crosshatch עם סכין חדה מאוד, להיזהר לא לחתוך את הבשר. (אם בישול עוף, אין צורך להבקיע עור.) ברווז טפיחה או עוף יבש ולשים במחבת, צד העור למטה. מיד להפחית את החום לנמוך.
לבשל ברווז לאט, בלי להסתובב, עד רוב השומן כבר שניתנו העור הוא פריך, 7 עד 10 דקות עבור Pekin (20 עבור Muscovy), הפחתת הטמפרטורה אם העור הוא מקבל כהה מדי. הפוך ומבשל עד בינוני נדיר( לחתוך לבדוק), 4 עד 5 דקות יותר (8 עד 10 עבור מוסקובי). מבשלים עוף עד שחום היטב, 7 עד 8 דקות. להתהפך, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים דרך, 7 עד 8 דקות יותר.
בינתיים, להביא רוטב סויה, מירין, סאקה לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה ומרתיחים 2 דקות.
בואו מגניב. שים עוף בשקית פלסטיק resealable, לשפוך בתערובת רוטב סויה, חותם, וצינה לילה (1 שעה עבור עוף).
מבער Preheat עבור עופות ולהביא סיר גדול של מים לרתיחה עבור אודון.
חותכים בצל שלם לתוך 12 (2-in.) אורכים (חלקים לבנים וירוקים חיוורים בלבד).
מחממים מחבת קטנה (לא לא דביקה) יבשה מעל חום בינוני. מבשלים בצל ירוק עד חרוך משני צדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
לשים בצל ירוק פרוס בקערה של מים קרים להתרפס במרץ סביב עם האצבעות שלך להפריד לטבעות.
לנקז במסננת בסדר רשת. חזור פעמיים.
להרתיח אודון (ראה "יסודות אודון," להלן). באמצעות מסננת גדולה, לגרוף אטריות לתוך קערה גדולה ולשמור מים כדי לחמם קערות מרק.
להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות ומבשלים 2 דקות. בינתיים, ברווז צלוי או עוף, צד העור למעלה, עד העור מתחיל פריך, 2 עד 4 דקות. פרוסת עוף דק מאוד לרוחב (אם באמצעות שדיים מוסקובי, חצי לאורכו הראשון לעשות פרוסות קטנות).
כדי לשרת, חם 4 קערות מרק על ידי טבילה אותם לתוך מים חמים udon בישול. מחלקים אטריות בין קערות העליון עם פרוסות ברווז. מסדרים 3 בצל ירוק חרוך בכל קערה ומרק מצקת על אטריות. למעלה עם בצל ירוק פרוס.
אודון יסודות אודון (אטריות קמח חיטה): חנות-קנה אטריות טרי קפוא יש מרקם גמיש כי הוא הקרוב ביותר תוצרת בית, בעוד אלה יבשים נוטים להיות רזה רפוי. כדי לבשל חנות-קנה טרי קפוא אודון, זרוק את הבלוק הקפוא לתוך מים רותחים. כאשר המים רותחים שוב, לנקז. מבשלים אודון ממש לפני ההגשה; האטריות לקבל דביק כפי שהם יושבים.
הפוך קדימה: מרק, עד 2 ימים, צונן. בצל ירוק, עד 1 יום, מקורר.