ברווז צלוי עם זיגוג כתום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2406 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 200 גרם שומן. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, טימין, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ברווז צלוי עם זיגוג חבוש, ברווז צלוי עם זיגוג חמוציות, ו ברווז קלוי עם זיגוג ג'ינג'ר כתום.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים בתוך הברווז זרעי קימל; עור דקירה בכל רחבי עם מזלג. במחבת גדולה הקפיצו ירקות בשמן. מערבבים מרק, תבלינים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ברווז שלם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
ברווז דברים רופף עם תערובת מלית. שיפוד צוואר פתיחה; עניבת מקלות תיפוף יחד עם מטבח מחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
אופים, לא מכוסים, 2-1/2 עד 3-1 / 4 שעות או עד שמדחום קורא 180 לברווז ו-165 למלית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מסננים שומן מהמחבת כפי שהוא מצטבר. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הברווז משחים מהר מדי. מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני הסרת מלית וגילוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בינתיים, לזיגוג, שלבו סוכרים, עמילן תירס ומלח בסיר. מערבבים בהדרגה מיץ תפוזים, קליפות ורוטב פלפלים חריפים עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.