ברווז צלוי עם רוטב פירות הדר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ברווז צלוי עם רוטב פירות הדר. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 73 גרם חלבון 247 גרם של שומן, וסך הכל 2572 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם זרעי כוסברה, מלח ופלפל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: ברווז צלי רך עם הדרים וגזרים, חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, ו ברווז צלוי עם רוטב כתום.
הוראות
תדקור את הברווז עם סכין חדה. מתבלים את החלל במלח ופלפל וממלאים אותו בפלחי התפוז והלימון.
במחבת צלייה בינונית, לשלב את המים, זרעי כוסברה צוואר ברווז.
מניחים את הברווז על מתלה, מתבלים במלח ופלפל, מניחים אותו במחבת הצלייה ומכסים בנייר כסף. מביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
מעבירים את הברווז לתנור וצולים במשך 1 שעה, עד שרוב השומן כבר שניתנו.
להעביר את הברווז למשטח עבודה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
מסננים את מיצי המחבת לקערה בינונית ומורידים את השומן. להחזיר את הברווז למחבת הצלייה ולדקור אותו על כל פעם שנייה. צלי נחשף במשך 1 שעה.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
עצה כל מיצים מן החלל לתוך מחבת צלייה ולהעביר את הברווז גיליון אפייה גדול rimmed. צולים את הברווז במשך 45 דקות יותר, עד שהבשר רך מאוד והעור פריך.
בינתיים, להגדיר את מחבת צלייה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את מיץ התפוזים והלימון ומרתיחים במשך 1 דקה.
מוסיפים את מיצי המחבת השמורים ואת רוטב הסויה ומרתיחים במשך 1 דקה יותר.
יוצקים את הנוזל לסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום מתון.
בקערה בינונית, לעשות משחה עם חמאה וקמח.
לטאטא ב 1/4 כוס של הנוזל החם עד חלקה, ואז לגרד את התערובת לסיר. מבשלים על אש נמוכה, לטאטא, עד הרוטב התעבה, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר את הברווז ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות. לגלף את הברווז ולהגיש עם רוטב הדר.