קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

ברווז צלוי עם רוטב פירות הדר

ברווז צלוי עם רוטב פירות הדר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ברווז צלוי עם רוטב פירות הדר. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 73 גרם חלבון 247 גרם של שומן, וסך הכל 2572 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם זרעי כוסברה, מלח ופלפל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: ברווז צלי רך עם הדרים וגזרים, חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, ו ברווז צלוי עם רוטב כתום.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
תדקור את הברווז עם סכין חדה. מתבלים את החלל במלח ופלפל וממלאים אותו בפלחי התפוז והלימון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טריז לימוןטריז לימון
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
במחבת צלייה בינונית, לשלב את המים, זרעי כוסברה צוואר ברווז.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מניחים את הברווז על מתלה, מתבלים במלח ופלפל, מניחים אותו במחבת הצלייה ומכסים בנייר כסף. מביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מעבירים את הברווז לתנור וצולים במשך 1 שעה, עד שרוב השומן כבר שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
להעביר את הברווז למשטח עבודה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מסננים את מיצי המחבת לקערה בינונית ומורידים את השומן. להחזיר את הברווז למחבת הצלייה ולדקור אותו על כל פעם שנייה. צלי נחשף במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
עצה כל מיצים מן החלל לתוך מחבת צלייה ולהעביר את הברווז גיליון אפייה גדול rimmed. צולים את הברווז במשך 45 דקות יותר, עד שהבשר רך מאוד והעור פריך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
בינתיים, להגדיר את מחבת צלייה על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
מוסיפים את מיץ התפוזים והלימון ומרתיחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
12
מוסיפים את מיצי המחבת השמורים ואת רוטב הסויה ומרתיחים במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
יוצקים את הנוזל לסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום מתון.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
14
בקערה בינונית, לעשות משחה עם חמאה וקמח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
לטאטא ב 1/4 כוס של הנוזל החם עד חלקה, ואז לגרד את התערובת לסיר. מבשלים על אש נמוכה, לטאטא, עד הרוטב התעבה, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
16
להעביר את הברווז ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות. לגלף את הברווז ולהגיש עם רוטב הדר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם