קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

ברווז צלוי עם רוטב פירות הדר

ברווז צלוי עם רוטב פירות הדר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ברווז צלוי עם רוטב פירות הדר. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 73 גרם חלבון 247 גרם של שומן, וסך הכל 2572 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם זרעי כוסברה, מלח ופלפל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: ברווז צלי רך עם הדרים וגזרים, חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, ו ברווז צלוי עם רוטב כתום.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
תדקור את הברווז עם סכין חדה. מתבלים את החלל במלח ופלפל וממלאים אותו בפלחי התפוז והלימון.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טריז לימוןטריז לימון
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
במחבת צלייה בינונית, לשלב את המים, זרעי כוסברה צוואר ברווז.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
מניחים את הברווז על מתלה, מתבלים במלח ופלפל, מניחים אותו במחבת הצלייה ומכסים בנייר כסף. מביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מעבירים את הברווז לתנור וצולים במשך 1 שעה, עד שרוב השומן כבר שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
להעביר את הברווז למשטח עבודה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מסננים את מיצי המחבת לקערה בינונית ומורידים את השומן. להחזיר את הברווז למחבת הצלייה ולדקור אותו על כל פעם שנייה. צלי נחשף במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
עצה כל מיצים מן החלל לתוך מחבת צלייה ולהעביר את הברווז גיליון אפייה גדול rimmed. צולים את הברווז במשך 45 דקות יותר, עד שהבשר רך מאוד והעור פריך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
10
בינתיים, להגדיר את מחבת צלייה על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
11
מוסיפים את מיץ התפוזים והלימון ומרתיחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
12
מוסיפים את מיצי המחבת השמורים ואת רוטב הסויה ומרתיחים במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
יוצקים את הנוזל לסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום מתון.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
14
בקערה בינונית, לעשות משחה עם חמאה וקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
לטאטא ב 1/4 כוס של הנוזל החם עד חלקה, ואז לגרד את התערובת לסיר. מבשלים על אש נמוכה, לטאטא, עד הרוטב התעבה, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
16
להעביר את הברווז ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות. לגלף את הברווז ולהגיש עם רוטב הדר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם