קושימומחה
מוכן ב99 שעות
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

ברווז צלוי עם רוטב צדפות

ברווז צלוי עם רוטב צדפות
ברווז צלוי עם רוטב צדפות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2994 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 252 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צדפות, סלרי, קרקרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 99 שעות אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברווז צלוי עם רוטב צדפות, ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini, ו ברווז ואויסטר גאמבו.

הוראות

1
שים את הברווז, השד בצד למטה, על קרש חיתוך באמצעות מזמרה מטבח, לחתוך את צד 1 של עמוד השדרה, החל בזנב או אפו של האפיפיור, כל הדרך למעלה. סובב את הציפור סביב לחתוך בחזרה את הצד השני של עמוד השדרה, להיזהר לא לחתוך לתוך הירך. לחץ על הציפור כדי לשטח ולעשות חתך רדוד דרך עצם החזה כדי לשטח עוד יותר את הברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
הסר את דש הצוואר וכל כיסים נוספים של שומן. הפוך את הברווז, צד השד למעלה, ולעשות חתך ארוך בעור ושומן של כל שד, וודא לא לנקב את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מפזרים את שני צידי הברווז במלח הכשר ומניחים את הברווז, את צד השד למעלה, על מחבת מטלית. בשורה התחתונה של המחבת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
שים את הברווז, חשוף, על המדף התחתון של המקרר במשך 3 עד 4 ימים או עד העור יבש ומגיע עקביות קלף קרוב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
5
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אם יש עדיין מלח גלוי, לצחצח אותו.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
הסר את מגבות הנייר מהחלק התחתון של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
שים את המחבת באמצע התנור וצלה במשך 30 דקות. סובב את המחבת 180 מעלות ולהמשיך לבשל עד שהירך מגיעה לטמפרטורה פנימית של 180 מעלות F על מדחום שנקרא מיידית, כ -30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר את הברווז מהתנור והגדל את החום ל 450 מעלות F. לאחר שהתנור הגיע לטמפרטורה, החזר את הברווז לתנור וצלה עד שהעור הוא חום זהוב ופריך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר את החלק העליון של מחבת broiler, עם הברווז עדיין על זה, ולשים אותו על מחבת סדין לנוח.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
יוצקים את שומן הברווז מתחתית המחבת, למדוד 1/4 כוס, ושומרים את השאר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הקטנת חום התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
שים את מחבת broiler על הכיריים מעל חום בינוני ולהוסיף את 1/4 כוס השומן.
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
14
מוסיפים את הבצלים, הסלרי, המלח והפלפל. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים והסלרי שקופים, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
15
בינתיים, לשלב את לחם התירס, קרקרים צדפות, טימין, מרווה, ביצים, צדפות והאלכוהול שלהם בקערת ערבוב גדולה ולהשתמש בידיים שלך לערבב היטב, לשבור את הצדפות כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפותקרקרים צדפות
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
16
מוסיפים את תערובת הבצל והסלרי לקערה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
העבר את הרוטב בחזרה למחבת המטגן והתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
18
שים את הרוטב על המדף האמצעי של התנור ואופים עד חום זהוב פריך סביב הקצוות, על 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
מעבירים את הברווז למגש הגשה ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם